Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Abbyy Finereader 15 Standard

Redigér, konvertér og OCR og alle typer af PDF-dokumenter.
Regular price: 1499.0000 DKK 1499
 

ABBYY FineReader er en alt-i-en-softwareløsning til redigering af PDF-filer og OCR (tegngenkendelse), når det kommer til professionelt dokumentarbejde. ABBYY har kraftfulde, men alligevel brugervenlige værktøjer til at få adgang til eller ændre oplysninger, der er låst i papirbaserede dokumenter og PDF-filer.


ABBYY FineReader forenkler arbejdet med papirbaserede dokumenter og PDF-filer ved at kombinere kraftfulde OCR og konverteringsteknologier med grundlæggende PDF-værktøjer.


Verdensledende OCR-teknologi til præcis konvertering af papirdokumenter, scanninger og PDF-filer til Word, Excel, søgbar PDF og andre filformater.


FineReader PDF giver professionelle muligheder for at maksimere effektiviteten på den digitale arbejdsplads. Med ABBYYs nyeste AI-baserede OCR-teknologi gør FineReader PDF det lettere at digitalisere, hente, redigere, beskytte, dele og samarbejde om alle typer dokumenter i en arbejdsgang. Nu kan informationsmedarbejdere fokusere endnu mere på deres ekspertise og mindre på administrative opgaver.Optimer dokumentprocesser
Digitaliser, download, rediger, beskyt, del og samarbejd om alle typer dokumenter i én arbejdsgang.


Få mest muligt ud af PDF-filer
Redigering af digitale og scannede PDF-filer med en nyfunden enkelhed: korrigering af hele sætninger og afsnit eller endda justering af layoutet.


Digitaliser dokumentets arbejdsgang
Inkorporer papirdokumenter på en digital arbejdsplads med AI-baseret OCR-teknologi for at forenkle det daglige arbejde.


Strømlinie IT-omkostninger
Få fordel af engangsbetaling og progressive volumenrabatter for at maksimere virkningen i hele din organisation.


Strømlinie IT-omkostninger
Udnyt engangsbetalinger og progressive volumenrabatter for at maksimere indvirkningen på din organisation.


Standardiser softwareaktiver
Distribuer en PDF-løsning i hele din organisation, så flere interessenter kan samarbejde problemfrit.


Forenkle licensstyring
Lavere it-arbejdsbyrde med automatisk distribution og nem licensstyring.Rediger hele PDF-filen
Med FineReader PDF 15 er redigering af PDF-filer af alle slags, inklusive scannede dokumenter, blevet næsten lige så let som med en teksteditor. Du kan redigere hele afsnit, ændre tekstformateringen, redigere tabelceller og endda arrangere hele layoutet.


Eksport af sammenligninger af dokumenter
Ud over at eksportere forskellene mellem to versioner af et dokument som kommentarer i en PDF, kan du nu også eksportere resultaterne som et Word-dokument i sporskifttilstand. Dette giver dig mulighed for let at acceptere eller afvise ændringerne og udfylde dokumentet (kun for FineReader PDF 15 Corporate).


Opret fillable PDF-formularer
Opret interaktive PDF-formularer fra bunden, eller opret PDF-filbarbaritet ved at tilføje felter, rullelister, multiple-choice-spørgsmål, handlingsknapper og mere. Med PDF-formularen i FineReader PDF kan du oprette en arkiverbar PDF for effektivt at indsamle information og oprette standardiserede dokumentskabeloner!Lav en indflydelse i hele organisationen
Nye licenser til eksterne brugere giver organisationer mulighed for at bruge FineReader med desktop- og applikations virtualiseringsløsninger. Der er tilføjet nye muligheder for at tilpasse FineReader PDF-indstillinger under distribution ved hjælp af Group Policy Objects.


"Et godt dokument OCR / konverteringsværktøj"


Hvad kan vi godt lide?
Fremragende prispoint, let at bruge. Ekstraheret tekstnøjagtighed (f.eks. PDF til Word) er fremragende - undertiden svimlende, når du ser inputkvaliteten. Sammenligningsværktøjet er især nyttigt til at se, hvordan nogen muligvis har ændret et sendt dokument og derefter udskrevet / scannet til PDF


Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).

Minimum:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-processor med SSE2.
RAM: 1 GB hukommelse.
HDD: 1,5 GB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1024x768.

Anbefalet:
CPU: 1+ GHz Intel- eller AMD-processor med SSE2.
RAM: 4+ GB hukommelse.
SSD: 3+ GB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1024x768 eller højere.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producentnummer: FR15SW-FMPL-X

Version: 15

Producent : ABBYY

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]