Abbyy Finereader 15 Standard

Redigér, konvertér og OCR og alle typer af PDF-dokumenter.
Regular price: 1299.0000 DKK 1299 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
1.299,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

ABBYY FineReader er en alt-i-en softwareløsning til redigering af PDF-filer og OCR (tegngenkendelse), når det drejer sig om arbejde professionelt med dokumenter. ABBYY besidder kraftige, men let anvendelige værktøjer til at få adgang til og til at modificere information, som er låst i papirbaserede dokumenter og PDF-filer.

ABBYY FineReader forenkler arbejde med papirbaserede dokumenter og PDF-filer ved at kombinere kraftfuld OCR og konverteringsteknologier med fundamentale PDF-værktøjer.

Verdens-førende OCR-teknologi til præcis konvertering af papirdokumenter, scanninger og PDF'er til Word, Excel, søgbar PDF og andre filformater.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1

Varighed : Livstid

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: FR15SW-FMPL-X

Producent : ABBYY

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]