Acronis True Image Backup

Backup og beskyttelse af din data til Windows, Mac og Android.
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
299 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer du ønsker

Vælg antal installationer

* Påkrævede felter

299 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

En funktionspakket backupløsning, som kan lagre dine værdifulde data online, samtidig med at Acronis forsyner dig med omfattende sikkerhedskopiering og gendannelsesfunktioner.

Acronis True Image er hovedsagelig kendt for sin funktionsrige tilgang til sikkerhedskopiering og gendannelse af filer. Imidlertid rækker dens funktionsliste langt ud over dette, eftersom Acronis kan anvendes til at skabe drev- og disk-billeder og gendanne dem, når du har behov for et rent system eller geninstallation af din computer.

Gendannelse af data kan foretages også selv om Windows bliver u-opstartbar, fordi Acronis tillader dig at oprette et opstartsmedie kaldet ”Rescue Disk” (til CD/DVD eller USB-drev). Desuden er Startup og Recovery Manager i stand til at starte Acronis til indlæsning af operativsystemet, ved at overskrive master boot record og gøre valg af opstart tilgængelig direkte ind i Acronis.

Acronis indbefatter alle ordinære former for sikkerhedskopiering (fuldstændig, gradvis og differentiel) til at hjælpe dig med at lagre data på din computer eller ekstern harddisk og lign.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 til 5 enheder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Ean: 4260019575708

Producent : Acronis

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]