Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Acronis True Image Standard

Tag backup af dine filer lokalt og beskyt af din data - virker til Windows, Mac og Android.
Regular price: 249.0000 DKK 249 In stock! Order now!
249 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer du ønsker

Vælg antal installationer

* Påkrævede felter

249 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

En funktionspakket backupløsning, som kan lagre dine værdifulde data online, samtidig med at Acronis forsyner dig med omfattende sikkerhedskopiering og gendannelsesfunktioner.

Acronis True Image er hovedsagelig kendt for sin funktionsrige tilgang til sikkerhedskopiering og gendannelse af filer. Imidlertid rækker dens funktionsliste langt ud over dette, eftersom Acronis kan anvendes til at skabe drev- og disk-billeder og gendanne dem, når du har behov for et rent system eller geninstallation af din computer.

Gendannelse af data kan foretages også selv om Windows bliver u-opstartbar, fordi Acronis tillader dig at oprette et opstartsmedie kaldet ”Rescue Disk” (til CD/DVD eller USB-drev). Desuden er Startup og Recovery Manager i stand til at starte Acronis til indlæsning af operativsystemet, ved at overskrive master boot record og gøre valg af opstart tilgængelig direkte ind i Acronis.

Acronis indbefatter alle ordinære former for sikkerhedskopiering (fuldstændig, gradvis og differentiel) til at hjælpe dig med at lagre data på din computer eller ekstern harddisk og lign.


Acronis True Image 2021 Standard
Backup- og cyberbeskyttelsesløsningen med integreret AI-baseret forsvarsteknologi.


Enkelt, effektivt og sikkert - med over 100 forbedringer Den bedste cyberbeskyttelse til hjemmebrugere er nu endnu bedre!


Acronis True Image 2021 Standard er en evigvarende licens (engangskøb) til lokal backup (f.eks. Til eksterne harddiske, netværksandele og NAS-enheder). Ingen cloud-funktioner er tilgængelige med en standardlicens.


Licensen inkluderer:


Komplet sikkerhedskopiering af billedet
Sikkerhedskopi af filer og mapper
Kloning af aktive drev
arkivering
Alt-i-et gendannelsesværktøj
Universal Restore / Boot Media
Sikkerhedskopi og gendannelse
Image backup. Kloning af drev. Alt-i-en gendannelsesdrev. Du kan let sikre dig, at dine data altid kan gendannes. Lige meget hvad der sker.


Windows:
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).
Microsoft Windows Home Server 2011.

CPU: 2+ GHz Intel eller AMD processor.
RAM: 2+ GB hukommelse.
HDD: 7+ GB ledig diskplads.
Skærmopløsning 1024x768 eller højere.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 til 5 enheder

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Ean: 4260019575708

Version: 2021

Producent : Acronis

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]