Adobe Acrobat Pro

Kom godt i gang med redigering, oprettelse og håndtering af PDF-filer. Denne Creative Cloud udgave er til 2 enheder i en licensperiode på 12 måneder.
Regular price: 2199.0000 DKK 2199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
2.199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Denne professionelle udgave af Adobe Acrobat Pro Document Cloud giver dig funktionaliteten til at oprette, åbne, redigere og modificere PDF-dokumenter i alle afskygninger. Vær opmærksom på, at denne udgave af Adobe Acrobat er abonnements-baseret og har en licensperiode på 12 måneder.

Ønsker du rådgivning ift. valg af hvilke udgave af Adobe Acrobat som matcher dine behov, så kontakt gerne vores support telefon: 7174 7972Hvad kan Adobe Acrobat Creative Cloud?

Udover at redigere dokumenter, kommentere dem, tilføje effekter, vandmærker og signaturer, så kan Adobe Acrobat eksportere dine PDF-dokumenter til en forskelligartethed af formater, indbefattet HTLM og Postscript.

Du kan oprette PDF-dokumenter fra forskellige kilder, indbefattet filer, scannede dokumenter og hjemmesider. Du kan også kombinere og sammenflette dokumenter, oprette en PDF portefølje og bruge en mængde værktøjer til at tilføje multimedia, skabe PDF former, tilføje digitale signaturer m.m.

En stor fordel ved Adobe Acrobat er, at applikationen også understøtter OCR scanning af dokumenter, Dette betyder, at du kan scanne et dokument til din computer og Adobe Acrobat vil omdanne det til tekst, som du kan redigere. Nøjagtigheden og denne Adobe Acrobats hastighed er imponerende og udelukker nødvendigheden af en tredjeparts OCR software.

Adobe Acrobat tilbyder alle de værktøjer, du nogensinde vil få brug for til at organisere og redigere PDF-dokumenter.


Hvordan fungerer Adobe Acrobat Creative Cloud præcist?

Abonnementet - denne Creative Cloud udgave af Adobe Acrobat er baseret på et årligt abonnement, der skal fornyes efter 12 måneder.

Altid opdateret - du skal ikke længere bekymre dig om programopdateringer eller lign. Alle produkt- og sikkerhedsopdateringer, samt nye versioner af Adobe Acrobat til Creative Clouds bliver automatisk implementeret og dækket i dit aktive abonnement.

Online lagerplads - hver bruger af Adobe Creative Cloud får stillet 20 GB online lagerplads til rådighed til backup og synkronisering af data.

Ekspert support - du får adgang til teknisk døgnsupport (med speciel telefonlinje), samt mulighed for at kontakte Adobe-supporten på e-mail eller chat i fald det er dit behov. Vi hjælper dig altid først, men ved tekniske henvendelser kan det være nødvendigt at inddrage Adobes egen support.


Fordele ved Creative Cloud

- Dit abonnement er ikke knyttet til en individuel eller specifik bruger og det gør det fleksibelt for virksomheder at dedikere modulerne i Adobe Creative Clouds for Teams til netop den medarbejder eller bruger som har behov for dem - den indbyggede fleksibilitet gør, at man kan skifte eller helt overdrage abonnementet til en anden bruger uden problemer.

- Eftersom abonnementet ikke er knyttet til en specifik bruger, så betyder det heller ikke noget at f. eks en medarbejder stopper i virksomheden. Det er nemt og hurtigt at overdrage abonnementet til en anden i virksomheden.

- Hvis du er IT-chef eller ansvarlig for IT i virksomheden vil du også finde det meget praktisk, at du kan styre, administrere og udrulle medlemskabet/abonnementet på Creative Cloud fra ét centralt sted. I princippet behøver din kollegaer ikke blive involveret eftersom du styrer det hele - de skal blot nyde, at deres daglige arbejde er blevet nemmere med Adobe Creative Clouds for Teams.

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1,5 GHz processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 4,5 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Mac OS X 10.9 og nyere

- Intel processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 2,75 GB harddiskplads

Sprog: Dansk og andre internationale sprog

Antal licenser: 2 enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10 - Mac OS 10.9

Version: - Creative Cloud till 2 enheter

Producent : Adobe

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]