Registry Cleaner

Opdatere Windows' registreringsdatabase
Regular price: 89.0000 DKK 89 In stock! Order now!
89 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Kan du huske hvor hurtig og problemfri din PC var? Få noget af den ydelse tilbage ved at opdatere Windows' registreringsdatabse med Registry Cleaner.

Registreringsdatabsen i Windows® er på en måde dit systems administrative cener. Forskellige indstillinger, konfigurationsdata for Windows og de fleste af dine programindstillinger, som eksempelvis automatisk start af programmer, er gemt her. Over tid sniger fejl sig ind i registreringsdatabasen. Et resultat heraf er en langsommere PC, fx ved systemopstart. Problemer med at afinstallere software og en lang række fejlmeddelelser kan være resultater af problemer i registreringsdatabasen.


Med Registry Cleaner kan du nemt og sikkert fjerne modvillige eller beskadigede registreringsindgange. Defekte link i registreringsdatabasen repareres ligeledes. Sikkerhedskopieringen i realtid i Registry Cleaner sikrer den højeste sikkerhed og kan gendanne Windows' registreringsdatabase til den oprindelige til hver en tid.Programmets funktioner


Enkel, intuitiv brugergrænseflade
Optimerede søgealgoritmer
Fuldautomatisk fjernelse af modvillige indgange
Reparer defekte links og beskadigede indgange
Søg efter registreringsindgange, der krænker brugerens privatliv
Sikkerhedskopiering i realtid
Du vil bliver overrasket over hvor hurtigt Registry Cleaner vil forbedre ydelsen på din PC!


Lille, fremragende og yderst effektiv


Med nem og intuitiv håndtering fungerer Registry Cleaner hurtigt og effektvt og sikrer en ren registreringsdatabase på basis af optimerede søgealgoritmer. Programmet med en let brugergrnseflade er er særligt velegnet for nye brugere. Tidligere viden om Windows' registreringsdatabase er ikke påkrævet.


Funktionalitet


Windows' registreringsdatabase er systemets kontrolcenter, der gemmer alle systemindstillinger og indstillinger på din hardware og software. Hvis ikke din registreringsdatabase tjekkes og rengøres regelmæssigt kan der opstå mange problemer. Derfor skal Windows' registreringsdatabase, ligesom din harddisk, vedligeholdes regelmæssigt.


Nogen af de mest hyppige fejl, der opstår på din PC er sandsynligvis baseret på fejl i registreringsdatabasen. Nogen af disse fejl bliver mere og mere tydelige med din computers længere levetid, for jo længere end levetid, jo flere uddaterede, modvillige eller beskadigede indgange vil sløve din PC. Når registreringsdatabasen er rengjort, vil dit operativsystem blive meget hurtigere grundet det mindre arbejde, computeren skal udføre, når den tilgår registreringsdatabsen. Ashampoo Registry Cleaner scanner denne database og identificerer fejl eller ødelagte forbindelser, for således at kunne slette eller reparere disse automatisk.


Sikkerhed først


Optimale søgealgoritmer baseret på mere end et årtis erfaring, der fører til perfekte søgeresultater. Disse tilvejebringer ligeledes sikker og omfattende rengøring af Windows' registreringsdatabase, hvilket er garanteret grundet sikkerhedskopiering i realtid.

Standardindstillingerne er sikre og programmet finder kun de indgange, der kan slettes uden risiko. Disse indstillinger tilvejebringer en optimal rengøringsydelse ved maksimal sikkerhed. Indgange i registreringsdatabasen, der kan true dit privatliv kan identificeres og slettes med Ashampoo Registry Cleaner.

Operativsystem
Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:
Enhver computer, der understøtter ovenstående operativsystemer.

Andet:
Fulde administratorrettigheder er påkrævet for at bruge programmet
Internetforbindelse er påkrævet for at aktivere programmet.

Sprog: Dansk og Engelsk

Antal licenser: 1 enheder

Platform: Windows

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]