Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Gratis Aurora Looks til dine billeder

Er du vild med HDR billeder? Vil du gerne give dem endnu mere power? Så er Presetpro det rigtige sted og det er helt gratis!
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!
 

Vil du gerne lave endnu flottere HDR billeder i Aurora - enkelt og hurtigt?

Så tilbyder presetpro et væld af færdige "looks" som du frit kan downloade og bruge direkte på dine billeder. Så de får endnu mere liv og dybde. Kender du ikke Aurora HDR, så klik her.

Aurora HDR looks giver dine i forvejen flotte HDR billeder meget mere kraft i farverne og du behøves slet ikke at være professionel. Du skal bare tage det billede du er helt vild med og åbne det direkte ind i Aurora for så at tilføje dine favorit looks. 


 


Derefter skal du klikke på "Start download now" som du ser det herunder:Se her hvordan du installerer Aurora HDR looks
Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]