Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

e-Gear.dk - Din autoriserede forhandlere-Gear.dk er stolte af at kunne vise, at vi er autoriseret forhandler på mange af vores softwareprodukter - hvilket betyder at du kan forvente kvalitetsprodukter, højt serviceniveau og kompetente supportmedarbejdere som altid er parat til at hjælpe dig.
 
Men hvad ligger der ellers i at være autoriseret forhandler?
 
Grundlæggende handler det om, at e-Gear.dk som virksomhed har lavet en tæt samarbejdsaftale med den pågældende producent om at forhandle deres produkter i vores webshop. Som certificeret og autoriseret forhandler har vores supportmedarbejdere gennemgået træning i håndtering af supportsager og de problemstillinger som kan knytte sig til specifikke produkter.
 
Er der forskel på jeres autorisationer?
 
Ja. Det er lidt med forskel hvilke autorisation og certificering en forhandler tildeler. Nogle producenter måler det i hvor meget en virksomhed sælger på årsplan, imens andre har en række interne kurser som tilbydes til de forskellige forhandlere, som man skal deltage i og på den måde opnå en "større" kendskab og indsigt i produkterne.
 
Må i godt sælger produkter fra en producent som i ikke er autoriseret hos?
 
Ja. e-Gear.dk som webshop må handle overalt indenfor EU landegrænser og dette betyder at e-Gear.dk som virksomhed godt må vælge at handle hos en anden forhandler et sted indenfor EU landegrænse. Man skal ikke være autoriseret forhandler for at handle bestemte produkter. Det betyder ligeledes for dig at du altid er sikker på at e-Gear tilbyder nogle af landets bedste priser da vi altid køber store partier og bruger en stor mængde tid på at finde frem til solide og troværdige forhandlere. Desuden kan du trygt og sikkert handle dine produkter hos e-Gear.dk og samtidigt få dansk support, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål.
 
Herunder kan du se de producenter som e-Gear.dk er autoriseret forhandler hos

 Adobe ændrer verden gennem digitale oplevelser. De udnytter deres kreativitet til at udvikle de bedste produkter indenfor digitale og grafiske produktioner.
Adobe har eksisteret siden 1988 og har fra starten overtaget det pågældende marked. I dag er navnet Adobe et brand som Lego Coca-Cola osv. Adobe er forbundet med kreativitet og innovative løsninger, som flere millioner mennesker bruger hver dag.

Derfor er vi også stolte af at være registreret forhandler hos Adobe.


Udover at være Certified Reseller hos Adobe kan vi også bryste os med at have følgende certifikater:

  

     


 ESET er et softwarefirma som har specialisereret sig i at udvikle antivirusprogrammer og sikkerhedspakker til styresystemerne
Microsoft Windows og Apple Macintosh.

ESET er grundlagt i Solvakiet i 1992 og har afdelinger i det meste af verden. På verdensplan har ESET omkring 800 medarbejdere. ESETs produkter, som bla. tæller ESET NOD32 og ESET Smart Security, bliver jævnligt testet af organisationer som AV-Comparatives, AV-TEST og Virus Bulletin.

Ofte med særdeles gode resultater.

Vi hos e-Gear er stolte af vores samarbejde med ESET og er glade for at vi kan tilbyde deres produkter til vores kunder.


 De fleste har enten hørt eller måske installeret AVG Antivirus Fee som er virksomhedens gratis sikkerhedsprogram, hvilket der bestemt også har gjort at AVG er blevet kendt over hele verden.

Da AVG blev grundlagt i 1991 var det med en helt klar vision om at tilbyde de bedste sikkerhedsværktøjer til mennesker i hele verden. AVG fik hurtig succes og er nu anerkendt som en af ​​de største spillere på sikkerhedssoftware markedet, desuden kan de bryste sig med at være placeret i stortset hele verden.

Udover at være Autoriseret forhandler er e-Gear også tildelt deres Sales and Technical Training Certificate

Klik her for at se vores bevis
Heimdal som er et søsterselskab til CSIS (bl.a. kendt fra GO Morgen Danmark). En virksomhed som har valgt at gå skridtet længere i
kampen om online sikkerhed.

Heimdal Security beskytter dig mod de mest ondartede infektioner, og bliver du inficeret, så beskytter Heimdal dig mod tab af data eller penge.
Heimdal Security er udviklet af de bedste hackere i verden, til at beskytte dig mod hackere og avanceret ondartet software.

Heimdal leverer beskyttelse, der hvor Antivirus må give op.

Et godt eksempel er Zeus P2P links som du modtager i en email og som vil installere sin ordartede kode på din maskine, for at følgende
kunne monitorere dine data. Kun 1 ud af 47 antivirus signaturer fanger dette pt.

Heimdal beskytter dig, ved at blokere for installation af softwaren og ved at blokere for data udtræk.

Et andet eksempel er Cryptolocker, som Heimdal beskytter også beskytter dig imod. Cryptolocker får ikke lov til at hente sin ondartede
kode ned på maskinen, hvormed den dermed ikke kan kryptere din maskine og dermed følgende ikke kan forlange løsesum fra dig.

Groft fortalt beskytter antivirus dig mod virus der infilitrerer og angriber filsystemet. Heimdal beskytter dine økonomiske midler og dine data.

  Grundlagt i 1998 og med hovedsæde i Los Angeles er iolo technologies et af de førende udviklere indenfor PC optimering, sikkerhed og data kontrol. Repræsenteret i over 33 lande, samt på 11 sprog og mere end 32 millioner brugere på verdensplan er iolo bredt anerkendt af både forbrugere og eksperter i branchen.

iolo´s flagskib er deres optimering produkt "System Mechanic" og med den store succes i både USA og Europa har deres produktlinje udviklet sig til produkter som System Shield, Driver Srubber samt Search and Recover.

Med fokus på vedvarende udvikling af deres patent software samt nye funktioner og produkter er iolo konstant i bevægelse, hvilket naturligvis medfører at produkterne altid er opdateret med de seneste funktioner mm.

e-Gear.dk er stolte af kunne kalde sig officiel forhandler hos iolo og er glade for at de har valgt os som forhandler på det Danske marked. 
De fleste computerbrugere bliver overrasket, når man fortæller dem at Trend Micro faktisk er et japansk softwarefirma med hovedkvarter i Tokyo. Grundlagt i 1988 af de to iværksættere Eva Chen og Steve Chang - dengang boede de to iværksættere i Los Angeles, men kort tid efter opstarten valgte de at flytte virksomheden til Taipei som er hovedstaden i Kina - i 1992 overtog Trend Micro et japansk softwarefirma og flyttede hovedkvarteret til Tokyo, Japan. Dermed endte det nuværende hovedkvarter i Tokyo.

Trend Micro er kendt for sin sikkerhedsportefølje af antivirusprogrammer som bla. Titanium Antivirus, Titanium Internet Security og Titanium Maximum Security. Ordspillet med "Titanium" er en reference til det kemiske grundstof af samme navn, der med sin sølvagtige farve er yderste resistent overfor påvirkning og gennemtrængning.

På verdensbasis har Trend Micro over 5.000 ansatte og et to-chifret milliardbeløb i omsætning. Her på e-Gear.dk har vi valgt at blive autoriseret forhandler af Trend Micros sikkerhedsprodukter til private computerbrugere, så vi kan tilbyde dem til fornuftige priser og med dansk som standardsprog.

 
Lavasoft er en softwarevirksomhed som er grundlagt af de to svenske entreprenører Nicolas Stark og Ann-Christine Åkerlund i Tyskland i 1999. Lavasoft er derfor et relativt ungt firma og deres store gennembrud kom hurtigt med det uhyre populære gratisprogram "Ad-Aware Free".

Netop Ad-Aware Free tog computerverden med storm i starten af det nye årtusind og næsten hvermandseje fra 2000 og frem til 2007. Efter 2007 døde interessen for Ad-Aware Free langsomt ud på grund af manglende opdateringer og bedre produkter fra konkurrerende softwarevirksomheder.

De sidste par år er Lavasoft kommet godt igen med udgivelser som Ad‐Aware Personal Security og Ad-Aware Pro Security, der begge er kommercielle programmer. Hos e-Gear.dk har vi valgt at blive autoriseret forhandler af Lavasofts produkter for at kunne tilbyde vores brugere gode priser på Ad‐Aware Personal Security og Ad-Aware Pro Security.
Grundlagt i 2002 og er en af verdens hurtigst voksende antivirus og mobilsikkerheds firmaer til dags dato. Med fokus på den enkelte kunde (bredbåndsbrugeren) - høj service og ikke mindst teknisk gode produkter har BullGuard overtaget store dele af bla. det danske marked fra andre etableret producenter. Med den første version der udkom i juni 2002 var de første sten lagt for en succesrig forretning og ikke mindst produkt dog allerede i 2003 havde version 1 mere en 3 millioner brugere.

Det viser naturligvis at BullGuard fra starten havde den helt rigtige vision og ikke mindst det helt rigtige produkt. Derfor er BullGuard også mere hvad man efterhånden kan kalde for: Et kendt varemærke i sikkerhedsbranchen.

Med BullGuard har du altid en af de bedste løsninger. Hvis der kommer nye og forbedrede løsninger, køber vi dem og lister dem i vores webshop. BullGuard lægger stor vægt på konstant udvikling af nye versioner, så systemerne altid er opdateret med de nyeste funktioner mm.

På denne måde er din PC altid fuldt beskyttet. Hos e-Gear.dk er vi stolte af at kunne kalde os autoriseredet forhandlere og er rigtig glade for vores tætte samarbejde med BullGuard. 
Med sin start i 2001 og massive udvikling til dags dato, hvor de på verdensplan beskytter stadig flere og flere millioner mennesker, har Bitdefender på mange måder formået at sætte standarten for en lang række virksomheder indenfor sikkerhedssoftware. Bitdefender kan på mange områder sammenlignes lidt med Wolkswagen og deres suplime motor-tekniske udvikling.

Grunden til dette ses b.la. i hvordan andre sikkerhedsvirksomheder har bygget deres system på Bitdefenders kerneprodukt og i dag finder du også gerne en Wolkswagen motor i en af de mange andre bilmærker.

Bitdefender er ​​prisbelønnede, internationalt certificeret Internet Security og Antivirus-software udviklere. Desuden kan de bryste sig med (flere gange) at blive valgt som nummer 1 af private forbrugere og uafhængige analysevirksomheder.


Klik her for at se vores bevis


 

AVAST havde sin start tilbage til 1988, hvor de 2 tjekkere Eduard Kučera og Pavel Baudis fik den såkaldte "Wien Virus" på deres computere og i deres søgen efter at redde deres egne og senere verdens computere fra det, besluttede de sig for at udvikle det sikkerhedsprodukt som mange idag kender som AVAST.

I dag, er AVAST en virksomhed med over 300 fagfolk placeret i deres hovedsæde i Prag, Tjekkiet, samt yderligere kontorer i Østrig, Tyskland og USA.

Derudover har Avast distributionspartnere på størstedelen af alle markeder i verden, og ikke mindst et globalt fællesskab af AVAST entusiaster.

Klik her for at se vores bevis

 


7 har mere end 10 millioner brugere på verdensplan og kombineret med over 20 års dedikeret erfaring inden for
internet beskyttelses software.

K7 Computing er bla. Gold-certificeret MicroSoft partner og har dvs anerkendelser fra organisationer.
 
En række fokus områder som K7 bla. har vundet priser samt anerkendelse på er den genrelle beskyttelse som produkternerne yder
samt brugervenlighed.

Hos e-Gear.dk er vi stolte af at kunne byde K7 Computing velkommen til shoppen og mener bestemt at deres produkter hører til bla. de førende på markedet.


 


Kromtech er de førende producenter indenfor AntiVirus, Internet Security samt TuneUp systemer til Mac fra Apple.

Med deres specialdesignede løsninger som er specielt udviklet til Apple, og med deres officielle autorisation fra Apple er de med deres MacKeeper samt deres gratis MemmoryKeeper klar førende indenfor Apple sikkerhed.

Derudover udvikler de ligeledes sikkerhedssoftware til pc som går under navnet PcKeeper, som naturligvis også sat
sit mærke på verdensmarkedet.

e-Gear.dk er stolte af at være officielle forhandlere af alle Kromtech´s produkter.
Det er de færeste der kender til audials i DK. Men siden sin start i 1998 under navnet (RapidSolution Software) er det kun gået stærkt og i 2002 valgte man at firmaet nu skulle hedde Audials.

Audials udvikler en lang række multimedie softwareprodukter som f.eks. Mediaraptor, Audials One, Moviebox og Tunebite som giver mulighed for at fjerne DRM-beskyttelsen på den digitale musik og film som man køber på nettet.

Som tiden er skredet frem har firmaet naturligvis udviklet sig i en positiv retning og har i dag en lang række multimedie produkter under bæltet og mange af deres produkter betragtes bestemt som klassikere.

 

Med mere end 25 års erfaring på sikkerhedsmarkedet er Avria bestemt en mærkbar spiller. Avira tilbyder primært sikkerhedsprodukter som b.la. omfatter løsninger til private forbrugere samt til arbejdsstationer, sikkerhed og backup af filer samt softwaresikkerhed til mail og web-servere.

Avira har igennem de seneste 5-8 år indtaget mere og mere plads hos de nordiske forbrugere og kan desuden bryste sig med have kontorer i hele verden, mere end 500 ansatte og ikke mindst en lang række internationale priser fra diverse IT-magasiner.
Sony er med sit navn (brand) verdenskendt og specielt når det gælder fjernsyn, anlæg, højtalere og meget andet indenfor den elektroniske kategori. Men desuden har Sony ligeledes en lang historie indenfor udvikling af software, bedre kendt som Sony Creative Software som bla. inspirerer kunstnerisk udtryk med sin prisbelønnede serie af produkter til digital video, musik, DVD, og lydproduktion.

e-Gear.dk har derfor valgt at indgå i tæt samarbejde med Sony Creative Software når det gælder salg og markedsføring af deres video- og lydprodukter som henvender sig primært til den private forbruger.
IObit er et kinesisk softwarefirma, der siden 2004 har udviklet systemværktøjer og hjælpeprogrammer i softwaregenren. På verdensbasis er IObits programmet blevet downloadet flere end 150 millioner gange og er meget populære i Nordamerika og Asien.

Flagskibet i IObits softwareportefølje er IObit Advanced SystemCare som fungerer både som en programpakke med hjælpeprogrammer og som en sikkerhedsløsning, der anvender BitDefenders prisvindende antivirus-teknologi.