Avast Business Antivirus Pro

Antivirus, firewall, antispam og mange andre sikkerhedsfunktioner til din virksomheds computere.
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
299,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Dette produkt er prissat for én bruger i ét år. Kontakte os venligst for et tilbud på det antal installationer du har behov for. e-Gear.dk er Avast Premier partner og vores supportmedarbejdere har certificeret Avast-uddannelse og kan rådgive præcist ud fra dine behov - kontakt os på:

Telefon: 7174 7972
E-mail: [email protected]


Introduktion til Avast Business Antivirus

Sikkerhedsprodukter, der betegner sig selv som antivirus, har almindeligvis kun de essentielle kernefunktioner, men Avast Business Antivirus er en sjælden undtagelse med næsten lige så megen funktionalitet, som mange komplette sikkerhedsenheder.

Der er f.eks. kerne-antivirusscanneren, adfærdsovervågning og real-time fil, e-mail- og download scanninger. Du får også en intelligent firewall, et spamfilter, plus smartblokering af ondsindede URL-adresser. For ikke at nævne en Wi-Fi Inspector, der er på udkig efter netværkssårbarheder, en sandbox, som kører tvivlsomme apps i isoleret omgivelse og som skærmer resten af din computer og en opstartsbar redningsomgivelse, som hjælper med at fjerne selv de mest stædige og snigende trusler.

Hvis du har brug for mere kraft, udvider Avast Business Antivirus Pro pakken med automatiske opdateringer af almindelig software, en sikker datasletter m.m. Helt konkret, så indeholder Avast Business Antivirus følgende funktioner:

Antivirus
CyberCapture
Firewall
Adfærdsskjold
Webskjold
Mailskjold
Anti-spam
Smartscanning
Sandkasse
Wi-Fi-inspektør
Real Site
Redningsdisk

Installation kan være helt enkel. Download, kør installationsfilen og følg gennem vejledningen og det er gjort færdigt på mindre end et minut.

Kompabilitet er også et højdepunkt med pakken, som fortsat bliver installeret på alt fra Windows XP SP3 og nyere, samt Windows Server 2008 R2 og MacOS 10.9 og senere.

Avast Business Antivirus anvender det samme brugervenlige interface, som hjemmebrugerprodukterne i Avast-serien.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]