Avast Internet Security

Regular price: 499.0000 DKK 499 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
499,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

499,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Avast Internet Security er en kompetent sikkerhedspakke, der bliver anvendt af både private computerbrugere og større virksomheder til at beskytte imod virus og online trusler.

En god grund til at vælge Avast Internet Security, eller et softwareprodukt fra Avast, er den prisvindende teknologi som er kernen i softwaren. Uafhængige analyseinstitutter og testvirksomheder som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs har adskillige gange tildelt Avasts softwareprodukter topkarakter - eftersom teknologien i alle Avast softwareprodukter er den samme, så går du ikke galt i byen med Avast Internet Security.

Med Avast Internet Security får du følgende funktioner:

Antivirus
Anti-malware
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
SikkerZone
Browser rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Sandbox
Firewall
Antispam
Password Manager

Det centrale modul i Avast Internet Security er virusscanneren, der er udviklet til at bekæmpe virus, spyware, rootkits, malware og alle typer af infektioner som kan skade din computer. Som antivirusprogram er Avast Internet Security helt på linje med alle krav i sikkerhedsbranchen - en real-time beskyttelse sørger for at tjekke alle filer og data du downloader eller på anden måde overfører til din computer. Du kan altid starte en manuel scanning af din computer eller du kan indstille Avast Internet Security til at foretage tidsplanlagte scanninger på udvalgte tidspunkter - f. eks hver eneste fredag klokken tre.

Som et supplement til virusscanneren har Avast Internet Security en stærk firewall, der blokerer angreb fra hackere, sikrer dine data og online identitet. Du kan i princippet selv indstille niveauet i denne firewall, men som udgangspunkt er indstillingerne tilfredsstillende og med til at sikre dig optimalt. Løbende vil alt datatrafik og netværksforespørgsler til din computer blive analyseret af denne firewall, hvis der er ugler i moser vil Avast Internet Security straks blokere en forbindelse.

Til din indbakke har Avast Internet Security et Antispam modul som hjælper med at sortere spam, junk, phishing og andre ligegyldige reklamemails til en separat mappe, så du er fri for at slette dem manuelt. Hvis en mail du modtager indeholder nogle former for virus, farlige links eller andre typer malware vil den straks blive blokeret så den slet ikke når frem til computeren.

Mindre moduler er henholdsvis SikkerZone og Sandbox som hver især tjener et praktisk formål. SikkerZone opretter en såkaldt "sikker zone", hver eneste gang du går på netbank, udveksler fortrolige oplysninger, køber ind via internettet (f. eks ved køb af en koncertbillet eller i en webshop) med det formål at sikre din personfølsomme oplysninger maksimalt. Sandbox lader dig åbne usikre programmer eller filer i en sandkasse, der fungerer som et sikkert rum til afvikling af mistænkelige processer - viser det sig, at mistanken var begrundet, så eksisterer sandkassen i et virtuelt rum og den pågældende proces kan ikke forurette nogen skade.

Med til Avast Internet Security får du en række andre praktisk funktioner som opdatering af alt installeret software, oprydning i din browser og meget mere. Vi kan varmt anbefale Avast Internet Security som en dansksproget sikkerhedspakke.


Specifikationer

- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 5 enheder
- Styresystem: Windows
- Sprog: Dansk, Engelsk


Systemkrav

Understøtter: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 5 enheder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019 - 5 enheder

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]