Avast Premier

Avast Premier er en ultimativ antivirusløsning med alle de funktioner man kan ønske sig.
Regular price: 159.0000 DKK 159 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
159,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

159,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Avast Premier er et antivirus og antispyware program, der sørger for at give din computer en komplet beskyttelse.

Avast Premier har bla. følgende funktioner:

Antivirus
Adfærdsskjold
Firewall
Wi-Fi Inspector
Adgangskodestyring
CyberCapture
Sandkasse
Browserrenser
Automatisk Softwareopdaterer
Data Shredder
Real Site
Anti-spam
SikkerZone-browser
Spiltilstand
Indbygget support

Softwareprogrammet kommer med en Data Shredder funktion, der sørger for at dine filer bliver permanent slettet så ingen hackere kan genbringe dine slettede filer. Dette er en ekstra sikkerhed til følsomme data, og er særlig godt egnet til arbejdspladser.

Med sine tre forskellige scanningsmuligheder vælger du selv, om du vil lave en hurtigt, fuld eller tilpasset scanning, så du kan scanne din computer for virus, malware, spyware og meget andet, lige efter dine behov. Derudover kommer Avast Premier med funktionen AccessAnywhere, som giver dig muligheden for, at oprette forbindelse til computere som har installeret Avast. Herved kan du styre programmet uanset hvor du er, og hele tiden være sikker på, at din computers sikkerhed er i højsædet.

Med Real-Time beskyttelse går programmet ind og overvåger de programmer du bruger, mens du aktivt bruger dem. På den måde kan programmet advare dig, hvis du får navigeret rundt i noget, der kan være potentielt skadeligt for dit system.

Avast Premier kommer ydermere med forskellige skjolde til internettet, til din e-mail konti, Internet Messengers og P2P-forbindelser, så du er fuldt dækket ind mod potentielt skadelige ting, der prøver at få adgang til din computer.  Avast Premier sørger for, at holde dig opdateret med alle dine nyeste softwareopdateringer hele automatisk. Softwareprogrammet henter og installerer automatisk de nyeste virus database opdatering, så du sparer besværet med selv at skulle gøre det.

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8 og Windows 10

Ean: 0729587242466

Version: 2020

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]