Avast Premier

Avast Premier er en komplet sikkerhedspakke til alle Windows-computere computere i husstanden.
Regular price: 189.0000 DKK 189

+ VIGTIG INFORMATION

Avast har lavet om på deres sikkerhedsløsninger til private. Derfor kan man i dag kun få Avast Premium Security som virker til både Windows, Mac, Android og IOS.

GÅ TIL AVAST PREMIUM SECURITY

 
Avast Premier is a complete security solution from Avast containing a wealth of features to protect your computer.

Avast Premier includes the following features:

Intelligent antivirus
Behavior Shield
Firewall
Wi-Fi Inspector
Passwords
CyberCapture
Browser Cleanup
Automatic Software Updater
Data Shredder

Avast Premier har bla. følgende funktioner:

Antivirus
Adfærdsskjold
Firewall
Wi-Fi Inspector
Adgangskodestyring
CyberCapture
Sandkasse
Browserrenser
Automatisk Softwareopdaterer
Data Shredder
Real Site
Anti-spam
SikkerZone-browser
Spiltilstand
Indbygget support

Softwareprogrammet kommer med en Data Shredder funktion, der sørger for at dine filer bliver permanent slettet så ingen hackere kan genbringe dine slettede filer. Dette er en ekstra sikkerhed til følsomme data, og er særlig godt egnet til arbejdspladser.

Med sine tre forskellige scanningsmuligheder vælger du selv, om du vil lave en hurtigt, fuld eller tilpasset scanning, så du kan scanne din computer for virus, malware, spyware og meget andet, lige efter dine behov. Derudover kommer Avast Premier med funktionen AccessAnywhere, som giver dig muligheden for, at oprette forbindelse til computere som har installeret Avast. Herved kan du styre programmet uanset hvor du er, og hele tiden være sikker på, at din computers sikkerhed er i højsædet.

Med Real-Time beskyttelse går programmet ind og overvåger de programmer du bruger, mens du aktivt bruger dem. På den måde kan programmet advare dig, hvis du får navigeret rundt i noget, der kan være potentielt skadeligt for dit system.

Avast Premier kommer ydermere med forskellige skjolde til internettet, til din e-mail konti, Internet Messengers og P2P-forbindelser, så du er fuldt dækket ind mod potentielt skadelige ting, der prøver at få adgang til din computer.  Avast Premier sørger for, at holde dig opdateret med alle dine nyeste softwareopdateringer hele automatisk. Softwareprogrammet henter og installerer automatisk de nyeste virus database opdatering, så du sparer besværet med selv at skulle gøre det.

Minimum operating systems (Windows): Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz procesor
- 256 MB RAM
- 1,5 GB available free hard disk space

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 til 10 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows 7, Windows 8 og Windows 10

Ean: 0726714757077

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]