Avast Pro Antivirus

Avast Antivirus bliver brugt af millioner af brugere verden over. Prisen er lav og effektiviteten i top!
Regular price: 199.0000 DKK 199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Teknologien som Avast Pro Antivirus bygger på har vundet mange priser og blevet fremhævet af bla. uafhængige analyseinstitutter og testvirksomheder som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs som klart én af de bedste i test. Normalt scorer alle avast! produkter tæt på topscore i diverse uafhængige test og analyser - det er din garanti for et godt antivirusprogram.

Med Avast Pro Antivirus får du følgende funktioner:

Antivirus
Anti-malware
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
SikkerZone
Browser rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Sandbox
Password Manager

Virusscanneren i Avast Pro Antivirus er altid opdateret med de nyeste virusdefinitioner og det gør den i stand til at opdage alle forekomster af virus, spyware, rootkits, malware, trojanske heste og alle typer af ondsindede infektioner. Hver gang du downloader eller overføre data til din computer, vil Avast Pro Antivirus scanne den pågældende data - er der tegn på virus eller andet malware i noget af den data, så bliver overførslen blokeret med det samme.

Modulerne SikkerZone og Sandbox hjælper med praktiske opgaver. SikkerZone er med til at sikre dine personfølsomme oplysninger hver gang du handler online eller logger på din netbank. Sandbox lader dig åbne programmer i et sikret miljø, så hvis de er inficeret med virus kan den ikke nå resten af dit system.

Derudover har du mulighed for at anvende den avancerede scanningsmetode i Avast til at scanne efter f. eks forældet softwareapplikationer som bør opdateres med det samme for at undgå sikkerhedshuller som hackere eller cyberkriminelle kan udnytte til at få adgang til din computer.

Ligeledes kan scanningsmetoden anvendes til at undersøge om din computer er udsat for netværkstrusler som f. eks en forkert indstilling i sikkerhedsniveauet på din router som gør den nem at opnå adgang til. Det er også muligt at scanne efter ydelsesproblemer i forbindelse med systemindstillingerne i Windows-styresystem som du kan adresses og få løst med den gevinst, at din computer genvinder ydeevne og hastighed.


Specifikationer

- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 1 enhed
- Styresystem: Windows
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Dansk og andre sprog muligt via installationen


Systemkrav

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-hukommelse
- 1,5 GB harddiskplads

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019 - 1 enhed

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]