Avast Pro Antivirus

Avast Antivirus bliver brugt af millioner af brugere verden over. Prisen er lav og effektiviteten i top!
Regular price: 149.0000 DKK 149

+ VIGTIG INFORMATION

Avast har lavet om på deres sikkerhedsløsninger til private. Derfor kan man i dag kun få Avast Premium Security som virker til både Windows, Mac, Android og IOS.

GÅ TIL AVAST PREMIUM SECURITY

 

Teknologien som Avast Pro Antivirus bygger på har vundet mange priser og blevet fremhævet af bla. uafhængige analyseinstitutter og testvirksomheder som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs som klart én af de bedste i test. Normalt scorer alle avast! produkter tæt på topscore i diverse uafhængige test og analyser - det er din garanti for et godt antivirusprogram.

Med Avast Pro Antivirus får du følgende funktioner:

Antivirus
Anti-malware
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
SikkerZone
Browser rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Sandbox
Password Manager

Virusscanneren i Avast Pro Antivirus er altid opdateret med de nyeste virusdefinitioner og det gør den i stand til at opdage alle forekomster af virus, spyware, rootkits, malware, trojanske heste og alle typer af ondsindede infektioner. Hver gang du downloader eller overføre data til din computer, vil Avast Pro Antivirus scanne den pågældende data - er der tegn på virus eller andet malware i noget af den data, så bliver overførslen blokeret med det samme.

Modulerne SikkerZone og Sandbox hjælper med praktiske opgaver. SikkerZone er med til at sikre dine personfølsomme oplysninger hver gang du handler online eller logger på din netbank. Sandbox lader dig åbne programmer i et sikret miljø, så hvis de er inficeret med virus kan den ikke nå resten af dit system.

Derudover har du mulighed for at anvende den avancerede scanningsmetode i Avast til at scanne efter f. eks forældet softwareapplikationer som bør opdateres med det samme for at undgå sikkerhedshuller som hackere eller cyberkriminelle kan udnytte til at få adgang til din computer.

Ligeledes kan scanningsmetoden anvendes til at undersøge om din computer er udsat for netværkstrusler som f. eks en forkert indstilling i sikkerhedsniveauet på din router som gør den nem at opnå adgang til. Det er også muligt at scanne efter ydelsesproblemer i forbindelse med systemindstillingerne i Windows-styresystem som du kan adresses og få løst med den gevinst, at din computer genvinder ydeevne og hastighed.

Specifikationer

- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 1 enhed
- Styresystem: Windows
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Dansk og andre sprog muligt via installationen


Systemkrav

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-hukommelse
- 1,5 GB harddiskplads

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ean: 4017404032298

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]