Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

AVG Antivirus

VIGTIG INFORMATION
AVG har lavet om på deres sikkerhedsløsninger til private. Derfor kan man i dag ikke købe AVG Antivirus længere. Dette skyldes at AVG Antivirus kun er en meget basal beskyttelse som dækker lokalt og ikke lever op til de standarder der forventes af en stabil og sikker løsning.  

Regular price: 149.0000 DKK 149
 

AVG AntiVirus er en af de mest populære antivirusprogrammer i verden og softwaren lever op til både private computerbrugers og virksomheders forventning - kort fortalt, så er AVG AntiVirus et fortræffeligt, dansksproget, antivirusprogram og især prisen er fornuftig.

Du får følgende funktioner med i AVG Antivirus:

Antivirus
Online Skjold
Link-beskyttelse
Fil-makulator
Data-kryptering
Identitets beskyttelse
Anti-Ransomware

Antivirus - som er en prisvindende antivirus-teknologi, der holder din computer 100% fri for virus og blokerer alle virusangreb som computeren udsættes for. Også spyware, rootkits, trojanske heste, orme og andet malware blokeres og fjernes.

Online Skjold - et "skjold" som sørger for at alle downloadede eller delte filer (f. eks via USB eller lokale netværk) bliver grundigt scannet igennem før de får adgang til computerens harddisk.

Link-beskyttelse - en link-scanner som analyserer alle links som fremkommer i din browser, søgeresultater, e-mails og andre steder - er linket ikke sikkert vil AVG AntiVirus advare imod at klikke på det.

Fil-makulator - hjælper dig med at makulere filer og data hinsides genskabelse.

Data-kryptering - tillader dig at kryptere din filer og data, samt tildele dine filer kodeord for at andre ikke kan oprette adgang til dem.

Anti-Ransomwar - denne sikkerhedsfunktion vil kun tillade autoriserede programmer og tjenester i at modificere dine filer og data. Således undgår du, at din data bliver taget som gidsel af ondsindet kryptering som er det almindelige begreb for Ransomware.


Detaljeret beskrivelse

Den seneste version af AVG Antivirus er optimeret til den nyeste version af Microsoft Windows - har du en tidligere version af Microsoft Windows, så er brugerfladen tilpasset din specifikke version, men stadigvæk med stor inspiration fra den Windows-lignende nye grafiske brugerflade. Du vil opleve en mere enkel brugerflade med store, grønne "fliser" som symboliserer de forskellige funktioner i AVG Antivirus. Der er fire hovedkategorier i midten af brugerfladen, hvorfra du kan udføre scanninger osv.

I forhold til tidligere versioner af AVG Antivirus, så er en stor forbedring i denne udgave ved at scanningstiden er reduceret markant - tidligere tog en scanning af hele computeren måske 20-30 minutter, men ved en test af en af vores arbejdscomputere tog scanning lidt under 10 minutter.

Både det enkle design og den reducerede scanningstid har også den virkning, at AVG Antivirus bruger langt færre systemressourcer end førhen - hukommelsesforbruget er også reduceret mærkbart, især når AVG Antivirus arbejder lydløst i baggrunden er det svært at mærke det på computerens ydeevne.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]