AVG Driver Updater

Holder alle drivers til din computers hardware enheder opdateret, så de yder optimalt.
Regular price: 269.0000 DKK 269
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
269,00 DKK Inkl Moms

AVG Driver Updater scanner din computer for forældede hardwaredrivers og gør det muligt for dig at downloade og installere de nye versioner, således at du kan holde din computer i topform og undgår konflikter i forbindelse med forældet firmware.

At have forældede drivers vil kunne resultere i funktionsforstyrrelser i den hardware, som din computer er udstyret med og endog forårsage systemsammenbrud. Sådanne situationer kan let undgås ved brug af en softwareløsning, som AVG Driver Updater, der er specielt udviklet til at diagnosticere problemer i forbindelse med systemets drivere.


Cloud-baseret teknologi til sporing af forældede drivers

Ved start, analyserer AVG Driver Updater automatisk din computer i forsøg på at oprette en hardwareprofil. Påbegyndelse af en ny scanning er blot at klikke på en tast og under processen kan du overvåge applikationens fremfærd. AVG Driver Updater starter med at skabe adgang til sin cloud-baserede database og sammenligne drivers i denne database med versioner installeret på din computer for at spore forældede drivers.

Til trods for sit navn søger AVG Driver Updater ikke kun efter forældede drivers, men kan også hente information vedrørende nødvendige software- og Windows opdateringer.


Download drivers og opret sikkerhedskopier

Resultaterne bliver vist både i en tabel og i et cirkeldiagram, hvad der gør det muligt for dig at få et overblik over systemets status. For drivers, der er forældede, anviser AVG Driver Updater en valgmulighed for download og omdirigerer dig til den officielle download-adresse, som er tilvejebragt af producenten – dvs. du bliver kun henvist til den autoriserede og oprindelige producent, ingen mellemmænd.

AVG Driver Updater besidder også en funktion til sikkerhedskopiering og gendannelse, idet den gør det muligt for dig at oprette sikre kopier af specifikke drivere og med lethed at gendanne dem i tilfælde af, at noget går galt. Vær opmærksom på, at så snart drivers er blevet opdaterede, eller gendannede fra en tidligere sikkerhedskopiering, kan en systemgenstart være påkrævet, for at hardwaren kan fungere på rette måde.


Sikkerhedskopiér og opdatér drivers hurtigt og uden besvær

Under vores forholdsvis grundige test bemærkede vi, at AVG Driver Updater arbejder hurtigt og udfører scanningerne på kort tid. Sikkerhedskopiering af drivers tog heller ikke lang tid. Det er en god løsning til diagnosticering af dit system og til at holde dine drivers opdaterede. Du kan således sikre dig, at computeren vil fungere med topydelse uden risiko for forsinkelser og sammenbrud.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019 - 3 PC

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]