Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

HMA! Pro VPN

VPN-service, som computerbrugere har brugt til at sikre deres anonymitet ved internetbrug.
Regular price: 159.0000 DKK 159
 
I mange år har Hide My Ass været en populær VPN-service, som computerbrugere har brugt til at sikre deres anonymitet ved internetbrug. AVG har nu erhvervet Hide My Ass, og derfor har VPN-tjenesten fået et lidt andet navn, men ellers har intet ændret sig.

Fordelen ved Hide My Ass er, at deres netværk af servere er meget omfattende - hvis du f.eks. Vil anonymisere din datatrafik og samtidig have en amerikansk IP-adresse, er det muligt med Hide My Ass. Al datatrafik sendt via Hide My Ass er krypteret og kan ikke overvåges af tredjepart. Du kan også bruge Skjul min røv til at få adgang til geografisk indhold, der ellers er begrænset til IP-adresser, der tilhører et bestemt land.

Hide My Ass kan installeres på både Windows, Macintosh, Android, iOS, og licensperioden er 12 måneder. Denne version af Hide My Ass kan installeres på en enhed.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Hide My Ass! Pro VPN
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Windows, Macintosh, Android, iOS
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Engelska


Systemkrav

Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10

Minsta systemkrav:

- 300 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 240 MB hårddiskutrymme

Macintosh: Mac OS X 10.7 eller nyare

- Intel Core 2 Duo-processor
- 256 MB RAM-minne
- 200 MB hårddiskutrymme

Android: Android 4.0 eller senare

iOS: iOS 8.0 eller senare

Sprog: Engelska

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : 12 måneder

Version: - 1 enhet / 1 år

Producent : HMA

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]