AVG Internet Security

Denne version af AVG Internet Security er til 2 computere indenfor samme husstand og sproget kan tilvælges som dansk.
Regular price: 199.0000 DKK 199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Du får følgende funktioner med i AVG Internet Security:

Antivirus
Online Skjold
Link-beskyttelse
Fil-makulator
Data-kryptering
Identitets beskyttelse
Anti-Ransomware
Antispam
2-vejs Firewall

AVG Internet Security er et antivirus program der sikrer dig, at din computer ikke bliver fuld af virus, rootkits, spyware, netværksorme, trojanske heste og andre ting der gå ind og gøre skade på din computer.

Med Anti Spam funktionen går denne software ind og blokerer svindel, spam og phishing e-mails så du får en e-mail der ikke er fyldt med spam og derved ikke får givet dine personlige oplysninger til de forkerte. AVG Internet Security kommer med en scanner, der scanner for alle de trusler din computer kan blive udsat for. Den sørger for, at gøre dig opmærksom hvis du er blevet ramt af virus, malware, netværksorme og lign. Hvis noget allerede har fået adgang til din computer, går den ind og sletter det permanent.

Du slipper for at få flere programmer end du selv har bedt om ned på din computer, når du downloader andre ting. Der kan lejlighedsvis gemme sig nogle trusler imellem et andet program som du ikke er bekendt med, og som derved får adgang til din computer helt uden du ved det. Dette går AVG Internet Security ind og sørger for ikke sker.

Programmet kan sættes på lydløs, så det automatisk udsætter sine scanninger, opdateringer og andre ting der kan poppe op fra programmet, hvis du er i gang med noget vigtigt på computeren og ikke vil forstyrres.

AVG Internet Security indeholder ydermere en funktion der tillader dig, at skjule og krypterer de filer du ikke vil have andre end dig selv skal have adgang til.

Med funktionen Real-time Outbreak Detection kan softwaren overvåge de websider og programmer du bruger samtidig med at du bruger dem. På den måde vil programmet gøre dig opmærksom hvis du navigerer rundt på websider der kan skade din computer.  Når programmet finder en potentiel trussel den ikke er stødt på før, sender den det ind til analyse, hvorefter alle brugere af programmet vil blive kendt med truslen – derved får du en software det er opdateret med kendskab til de nyeste trusler.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 2 enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]