Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

AVG Internet Security Business Edition

Beskyt din virksomheds computere og servere mod ransomware, malware og hackere.
Regular price: 475.0000 DKK 475 In stock! Order now!
475 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Dette produkt er prissat for én bruger i ét år. Kontakt os venligst for et tilbud på det antal installationer du har behov for. e-Gear.dk er AVG Premier partner og vores supportmedarbejdere har certificeret AVG-uddannelse og kan rådgive præcist ud fra dine behov - kontakt os på:

E-mail: [email protected]

Her er en oversigt over de fordele du får med til sikkerhedsløsningen:

Gratis e-mail og telesupport 24/7
Antivirus
CyberCapture
File Server Security
Automatisk virusscanning
Ransomware beskyttlse
Sikker filsletning
Scanning af alle links
Identitetsbeskyttelse
Firewall
Online skjold imod skadelige downloads
E-mail sikkerhed imod spam og malware
E-mail Server beskyttelse
AntiSpam og anti-phishing


Beskyt din virksomhed mod virus med AVG Internet Security Business Edition. Indbefatter e-mail og serversikkerhed, netværksantivirus og firewall.

AVG Internet Security Business Edition er en samlet sikkerhedsløsning til computere og servere, som henvender sig til små og mellemstore virksomheder.

Sammen med antivirusbeskyttelse, tilbyder AVG Internet Security Business Edition også dens brugere firewall, e-mail- og online beskyttelse. Dens antimalware værn beskytter mod trusler, så som spam, virus og spyware, mens firewall modulet hjælper med at beskytte virksomhedsdata imod tyveri og misbrug.

Denne løsning værner også e-mail servere for at sikre virksomhedens kommunikation, så vel som filservere, hvor vigtig virksomhedsdata er lagret.

AVG Internet Security Business Edition fungerer på tilsluttede og trådløse netværk og er kompatibel med Windows-baserede styresystemer. Den er mest velegnet for virksomheder med op til 100 brugere. Brugere får gratis e-mail- og telefonsupport til hver AVG-subskription.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]