AVG PC TuneUp Unlimited

Optimerer ydeevne og hastighed på dine Windows, Mac og Android enheder.
Regular price: 199.0000 DKK 199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
199,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Med AVG PC TuneUP Unlimited får du et ubegrænset antal installationer af AVG PC TuneUp til alle de computere og Android enheder som du har i din husstand. Programmet AVG PC TuneUp indeholder systemværktøjer som kan optimere næsten alle aspekter ved styresystemerne Windows og Mac, samt udvalgte områder på det mobile styresystem Android.

I sig selv er AVG PC TuneUP Unlimited ikke et selvstændigt program, men leveres som en universal licensnøgle som giver ubegrænset antal installationer af følgende produkter på alle enheder i din husstand:

AVG PC TuneUp
AVG Cleaner for Mac
AVG Cleaner for Android


Detaljeret beskrivelse

AVG PC TuneUp dækker alle dine behov for vedligeholdelse af din computer og dine enheder – og vi mener her ikke kun det sædvanlige ”tøm de midlertidige mapper og slet din browserhistorik” funktioner, men dybdegående funktioner som bla. analyserer hvert program og proces du har kørende grundigt. AVG PC TuneUp rydder op efter større applikationer, lokaliserer dubletfiler, fjerner uhåndterlige opstartsprogrammer, reparerer og defragmenterer computerens registreringsdatabase, deaktiverer unødvendige processer, optimerer levetid for batteriet på din mobiltelefon og m.m.

Hvis du er gør-det-selv typen, så kan du overtage den fulde kontrol med hver funktion, men ellers er programmet i stand til at gøre det meste af sit arbejde fuldstændig automatisk.

AVG Cleaner til Android frigør lagerplads ved at rydde uønskede cachefiler, rydde din browser og app-historik og måske fjerne gamle opkalds- og beskedsamtaler. En App Uninstaller hjælper med at vise og afinstallere dine apps efter størrelse, data og batteriforbrug. Profilsystem optimerer levetid for batteriet og der er yderligere et ”selvvedligeholdelses” værktøj til at tage sig af din Android enhed.

AVG Cleaner til Mac koncentrerer sig om harddisk oprydning. Med modulet Disk Cleaner fjernes uønskede filer og data for at frigøre harddiskplads, mens Duplicate Finder modulet gennemsøger dit system for uønskede dobbeltfiler.

Du er ikke begrænset til kun at bruge én af disse programmer, eller én for hver udstyrsenhed – AVG Performance licensen dækker alle dine Windows, Mac og Android enheder, ligegyldig hvor mange du har af hver.

For nu at gøre alting klart, så får du også AVG Zen. Så snart du har oprettet en konto (der er intet kompliceret, du skal blot indtaste din e-mail adresse og et kodeord), fungerer Zen som et centralt administrationspanel der viser alle dine enheder sammen med deres ydelsesstatus, så hvis noget behøver en optimering, så vil du være opmærksom på det med det samme.

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 10

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2019 - 10 enheder

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]