Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

AVG Internet Security Unlimited

AVG Internet Security Unlimited yder sikring på op til 10 enheder og gælder både Windows, Mac eller Android enheder.
Regular price: 249.0000 DKK 249 In stock! Order now!
249 DKK Inkl Moms

+ Herunder kan du vælge hvor længe en periode du ønsker at beskytte dine enheder

Tilbud: Køb beskyttelse til 10 enheder i 5 år for kun 499 DKK

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

249 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

AVG Internet Security Unlimited yder sikring på op til 10 enheder i en samme installation og det gælder både Android enheder, både til Windows og Macintosh computere.

AVG Internet Security Unlimited er målrettet computerbrugeren som har et større antal Windows- og Macintosh-baserede computer som der ønskes antivirus-beskyttelse til og Android enheder kan ligeledes sikres.

Helt konkret, så tillader AVG Internet Security Unlimited et ubegrænset antal installationer af følgende antivirusprogrammer på dine computere og enheder:

AVG Internet Security (Windows)
AVG Antivirus til Mac (Macintosh)
AVG Antivirus PRO (Android)


Detaljeret beskrivelse

AVG Internet Security til Windows sporer og fjerner virus fra dine filer, downloads og e-mails og vedhæftninger til disse. Ethvert link, som du følger via internettet, i dokumenter, eller e-mails bliver kontrolleret for potentielle phishing eller malware trusler. En firewall blokerer for netværksangreb, mens krypteringsværktøjer og værktøjer til sikker sletning af filer garanterer at dine personlige oplysninger forbliver private. Et antispam filter til din e-mail klient sørger for, at spam og junk e-mails bliver sorteret fra i f. eks ”Uønsket mails” eller lign. mappe til spam og junk.

AVG Antivirus til Android beskytter imod virus og malware trusler som er målrettet Android styresystemet. Når du er online og surfer på internettet via din Android mobil eller tablet beskytter AVG imod falske hjemmesider og download af apps som kan indeholder malware og farlige kode. Derudover tilføjer AVG en række antityveri-funktioner. Sammen med de sædvanlige valgmuligheder for at lokalisere på afstand, låse, eller slette din udstyrsenhed via fjernkontrol, kan du også bruge kameraet til at tage et billede af tyven eller lade din enhed blive låst automatisk, hvis SIM-kortet bliver udskiftet. Ydermere blokerer en opkaldsspærrer uønskede apps, et sikkerhedskopieringsværktøj sikkerhedskopierer vigtige apps til dit SD kort og App Lock funktionen beskytter kodeord til apps og systemindstillinger.

AVG AntiVirus til Mac er et udviklet til Macintosh styresystemet fra Apple og scanner din computer for al virus og malware. Real-time beskyttelse sikrer imod løbende trusler ved download eller modtagelse af filer på anden vis med et minimum af besvær, selv om du manuelt kan kontrollere udvalgte filer eller mapper blot ved dragging-and-dropping.

Det smarte ved AVG Internet Security Unlimited er, at du ikke er begrænset til kun at bruge én af disse AVG-programmer, eller én for hver af dine senheder – AVG licensen dækker alle Windows computere, Macintosh computere og Android enheder, ligegyldig hvor mange du har af hver (så længe de er under samme husstand).

For nu at give dig et samlet overblik over din AVG installationer, så får du også AVG Zen. Så snart du har oprettet en konto (der er intet kompliceret, du skal blot registrere en e-mail adresse og et kodeord), fungerer Zen som et centralt samlingspunkt, der viser alle dine enheder sammen med deres ydelsesstatus, så hvis noget behøver en optimering, så vil du være opmærksom på det med det samme.

Specifikationer

- Produktbeskrivelse: AVG Internet Security Unlimited
- Produkttype: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfang: ubegrænset antal enheder i en husstand
- Styresystem: Windows, Macintosh, Android
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Dansk og andre sprog muligt via installationen

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 1 til 5 år

Platform: Windows, Mac, Android

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]