AVG PC TuneUp

Hvis du føler, at din computer er blevet sløv og langsom så er AVG PC TuneUp det rette softwareprogram til opgaven.
Regular price: 129.0000 DKK 129 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
129,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Har du flere computere i din husstand eller på kontoret som du ønsker at optimere ydeevnen på med AVG PC TuneUp på, så er denne version med 3 licensnøgler en velegnet løsning.

Forøg hurtigt og let din computers ydelse med dette meget omfattende vedligeholdelsesværktøj AVG PC TuneUp – softwaren er et særdeles effektivt værktøj til systemvedligeholdelse og optimering, og det vil hjælpe dig med at rense dit system, klare systemproblemer, forbedre stabiliteten, frigøre harddiskplads og generelt holde din computer kørende i topform.

En oversigt over de vigtigste funktioner i AVG PC TuneUp:

Løbende optimering af computeren
Anbefalinger til forbedringer
Rettelse af fejl i Microsoft Windows
Oprydning på harddisken
Defragmentering af harddisken
Håndtering af opstartsprogrammer
Optimering af registreringsdatabasen
Reparation af registreringsdatabasen
Automatisk vedligeholdelse af computeren
Rensning af browseren
Tweak af Microsoft Windows
Turbo tilstand
Total afinstallation af programmer


Hvis du synes, at alt dette lyder gennemgribende, så har du ret og dette indtryk vil blive bekræftet, når du starter din udforskning af AVG PC TuneUp. Programmets sektion til optimering har f.eks. moduler til defragmentering af din harddisk og deaktivering af unødvendige opstartsprogrammer som kan resultere i at din computer starter langt hurtigere op end førhen. Du finder også moduler til 100% afinstallation applikationer, som du ikke har brug for, samt optimering og defragmentering af registreringsdatabasen i Microsoft Windows.


Nemt at optimere ydeevnen

Alt dette er før du kommer videre til de mest avancerede ”Optimize” funktioner, så som et ”Disable Programs” modul, der giver dig mulighed for midlertidigt at afbryde applikationer og frigøre værdifulde ressourcer uden at geninstallere dem. Eller ”Live Optimization” funktionen, som automatisk afbalancerer procesprioriteter i real-time for at hjælpe med at holde dit system kørende ubesværet, selv når det er under kraftig bebyrdelse f. eks ved store grafiske opgaver osv.

Der er også en masse funktionalitet i hvert af disse enkelte moduler. Således f.eks. Uninstall Manager, det er lige akkurat et duplikat af den almindelige Windows ”Tilføj/Fjern” funktion, men tilsat langt flere detaljer. Modulet oplyser hvornår et program sidst blev anvendt, dets størrelse og systembelastning og giver en ”brugbarheds” vurdering (på grundlag af andre AVG PC TuneUp brugere), hvad der er meget nyttigt, når du afgøre hvilke applikationer, som du godt kan undvære.


Frigørelse af plads og tweak af Windows

En ”Clean Up” fane leverer en række systemværktøjer til frigørelse af harddiskplads. F. eks vil ”Fix Problems” modulet gør det let at løse mange almindelige Windows problemer (proceslinjen kan ikke vises, skrifttypemappen fungerer ikke, Windows Update er brudt sammen osv.). Og ”Customize Windows” modulet kan give din computer et personligt præg ved installation af en brugerdefineret logon skærm, ved omplacering af ikoner, ved valg af nye visuelle stilformer og ved endog at give dit skrivebord et fuldstændigt nyt tema.

En valgfri ”Economy Mode” modul sigter mod at forøge din bærbare computers batterilevetid ved at reducere din CPU’ens energiforbrug, idet den afbryder overflødeige baggrundsprocesser og reducerer energikrav fra interne og eksterne enheder og services.

Via ”Clean Up” sektionen kan du anvende modulet ”Disk Cleaner” til at fjerne alle slags midlertidige filer, herunder filer fra iTunes og Windows 8 Store apps. Modulet ”Duplicate Finder” lokaliserer og fjerner unødvendige, identiske filer, mens Browser Cleaner understøtter fjernelse af gammel data fra 25 af de mest almindelige internetbrowsere.


Hjælpeprogrammer

Derudover får du adgang til en række ekstra hjælpeprogrammer som bla. Undelete til hurtig gendannelse af filer og data, som er mistet ved et tilfælde og en Shredder (makulator) til fuldstændig tilintetgørelse af fortrolige dokumenter, som du i høj grad ikke ønsker, at nogen andre læser.

Selvom det kan lyde avanceret med alle de moduler og funktioner i AVG PC TuneUp, så er programmet overraskende nemt og intuitivt at anvende – selv for uerfarne computerbrugere. Individuelle funktioner er lette at finde. En god hjælpeguide vil svare på de fleste spørgsmål, eller hvis du virkelig foretrækker det enkle liv, så kan programmet overlades til at køre de fleste af disse vedligeholdelsesopgaver helt automatisk, mens du går i gang med mere væsentlige ting.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 2

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019 - 2 enheder

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]