AVG PC TuneUp Unlimited

AVG PC TuneUp Unlimited indeholder de bedste oprydnings- og optimeringsværktøjer fra AVG-serien af produkter.
Regular price: 259.0000 DKK 259 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
259,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Du kan få glæde af AVG PC TuneUp Unlimited både på din Windows og Macintosh computer, samt dine Android mobiltelefoner og tablets.

AVG PC TuneUp Unlimited indeholder ubegrænset installationer af følgende optimeringsprogrammer i 2 år:

AVG PC TuneUp
AVG Cleaner for Mac
AVG Cleaner for Android

AVG PC Tuneup Unlimited er et program der er særligt udviklet til at få din gamle computer til at leve længere, og din nye computer til at køre endnu hurtigere.

Hvad enten du har en gammel eller nyere computer vil den altid blive langsommere jo flere programmer du bruger. Men med AVG PC Tuneup Unlimited går det ind og sætter en dvaletilstand på dine programmer, og derved reducerer deres indvirkning på din computer, så du kan gøre brug af computeren optimale ydeevne, batteriets levetid, netværket og meget mere.

Software bliver ikke bedre med alderen og har brug for nogle opdateringer indimellem. Med AVG PC Tuneup Unlimited bliver dine mest brugte programmer på computeren opdateret, får rettet fejl og endda tilføjet nogle nye funktioner.  På den måde sikrer du dig, at alle dine programmer er fuldt opdaterede og funktionsdygtige.

Ikke nok med, at forældede programmer kan være langsomme og irriterende at navigere rundt i, men de er også meget udsatte for malware der kan gå ind og skade din computer.

Ydermere kan du spare på dit computers batteri med dette program, så du ikke pludselig løber tør for strøm midt i et vigtigt dokument.  AVG PC TuneUp Unlimited indeholder altså kort sagt de bedste oprydnings- og optimeringsværktøjer fra AVG-serien af produkter.

Du kan få glæde af AVG PC TuneUp Unlimited både på din Windows og Macintosh computer, samt dine Android mobiltelefoner og tablets.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads


Minimum styresystem: Macintosh OS X 10.8 og alle nyere udgaver

- Intel processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads


Minimum styresystem: Android 2.2

Fjernlager leveres indenfor 3-5 hverdage

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 24 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2019 - 10 enheder

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]