AVG Internet Security Unlimited

Beskyt dine digitale enheder imod virus, malware og spam mails - til både Windows, Mac og Android
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
299,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

299,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

AVG Internet Security Unlimited er en sikkerhedspakke som indeholder de bedste antivirusprogrammer i AVG-serien. Helt konkret, så tillader AVG Internet Security Unlimited et ubegrænset antal installationer af følgende antivirusprogrammer på dine computere og enheder:

AVG Internet Security (Windows)
AVG Antivirus til Mac (Mac)
AVG Antivirus PRO (Android)


Beskyttelse af din Windows computer

AVG Internet Security til Windows sporer og fjerner virus fra dine filer, downloads og e-mails og vedhæftninger til disse. Ethvert link, som du følger via internettet, i dokumenter, eller e-mails bliver kontrolleret for potentielle phishing eller malware trusler. En firewall blokerer for netværksangreb, mens krypteringsværktøjer og værktøjer til sikker sletning af filer garanterer at dine personlige oplysninger forbliver private. Et antispam filter til din e-mail klient sørger for, at spam og junk e-mails bliver sorteret fra i f. eks ”Uønsket mails” eller lign. mappe til spam og junk.


AVG Antivirus til Android

Dette modul beskytter imod virus og malware trusler som er målrettet Android styresystemet. Når du er online og surfer på internettet via din Android mobil eller tablet beskytter AVG imod falske hjemmesider og download af apps som kan indeholder malware og farlige kode. Derudover tilføjer AVG en række antityveri-funktioner. Sammen med de sædvanlige valgmuligheder for at lokalisere på afstand, låse, eller slette din udstyrsenhed via fjernkontrol, kan du også bruge kameraet til at tage et billede af tyven eller lade din enhed blive låst automatisk, hvis SIM-kortet bliver udskiftet. Ydermere blokerer en opkaldsspærrer uønskede apps, et sikkerhedskopieringsværktøj sikkerhedskopierer vigtige apps til dit SD kort og App Lock funktionen beskytter kodeord til apps og systemindstillinger.


AVG AntiVirus til Mac

Dette modul er et udviklet til Mac styresystemet fra Apple og scanner din computer for al virus og malware. Real-time beskyttelse sikrer imod løbende trusler ved download eller modtagelse af filer på anden vis med et minimum af besvær, selv om du manuelt kan kontrollere udvalgte filer eller mapper blot ved dragging-and-dropping.

Det smarte ved AVG Internet Security Unlimited er, at du ikke er begrænset til kun at bruge én af disse AVG-programmer, eller én for hver af dine senheder – AVG licensen dækker alle Windows computere, Mac computere og Android enheder, ligegyldig hvor mange du har af hver (så længe de er under samme husstand).

For nu at give dig et samlet overblik over din AVG installationer, så får du også AVG Zen. Så snart du har oprettet en konto (der er intet kompliceret, du skal blot registrere en e-mail adresse og et kodeord), fungerer Zen som et centralt samlingspunkt, der viser alle dine enheder sammen med deres ydelsesstatus, så hvis noget behøver en optimering, så vil du være opmærksom på det med det samme.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Macintosh OS X 10.8 og alle nyere udgaver

- Intel processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Android 2.2

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2019

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]