Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

AVG Ultimate

AVG Ultimate er en komplet sikkerhedspakke som dækker fra 1 til 10 enheder, hvori du kan finde de bedste antivirus- og optimeringsprogrammer i AVG-serien.
Regular price: 219.0000 DKK 219 In stock! Order now!
219 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer, samt længden på perioden du ønsker at beskytte dine enheder.

VIGTIGT! Såfremt du vælger at bestille til 1 enhed, så gør vi opmærksom på at det KUN er til Windows. Hvis du skal beskytte andre enheder end Windows, så skal du som minimum vælge til 3 enheder.

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

219 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 
Tidligere har AVG ikke haft et decideret antivirusprogram til Macintosh, så Mac-brugere har været nødsaget til at finde antivirusbeskyttelse andetsteds. Med AVG Ultimate får du AVG Antivirus til Mac, der er udviklet specifikt til Macintosh og til at håndtere de trusler som er målrettet Mac.

Derudover, så vil AVG Ultimate også yde antivirusbeskyttelse til din Android mobiltelefon eller tablet computer. Og til Microsoft Windows får du dækning under produktet AVG Internet Security.

Ved siden af antivirusbeskyttelsen til dine enheder, så vil AVG Ultimate også give adgang til de optimeringsprogrammer som er i AVG-serien og det er bla. AVG PC TuneUp.

Helt konkret, så indeholder AVG Ultimate mulighed for ubegrænset installationer under din husstand af følgende produkter:

AVG Internet Security til Windows
AVG PC TuneUp til Windows
AVG Antivirus til Mac til Mac
AVG Cleaner til Mac til Mac
AVG Antivirus PRO til Android
AVG Cleaner PRO til Android

For denne version af AVG Ultimate er licensperioden på et valgfrit antal måneder og med en ubegrænset dækning og installation af de oplyste produkter i din husstand.

Windows:
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.10 (Yosemite) eller nyere.
* Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere er krævet for at installere AVG Secure VPN!

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 6.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 10.3 eller nyere.
* Apple iOS 12 eller nyere er krævet for at installere AVG Secure VPN!

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 10 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]