Avira Antivirus Pro

Avira Antivirus Pro giver solid beskyttelse imod virus og malware, sideløbende med en praktiske ekstraydelser.
Regular price: 209.0000 DKK 209 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
209,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Den centrale antivirusteknologi er efterprøvet og godkendt af diverse uafhængige organisationer og scorer almindeligvis meget højt hos de uafhængige testlaboratorier.

Den tidligere udgave af Avira Antivirus opnåede f.eks. en andenplads blandt 13 ved AV-Comparatives File Detection testforløb med en særdeles ærefuld scoringsrate på 99.6%.

Avira Antivirus Pro indeholder følgende moduler:

Antivirus
Reparation af skader forårsaget af malware
Browserbeskyttelse
Sikker download af data
Sikker online shopping
Sikker netbank
Scanning af e-mails
Netværksbeskyttelse
Anti-ransomware
Kontrol af eksterne enheder
Identitetsbeskyttelse

Avira leverer en velfungerende browserbeskyttelse, som kan spore og blokere ondsindede hjemmesider endnu før end de kan indlæse sig i din browser og kan derved at forhindre uautoriserede download af data til din computer eller andre browser-baserede angreb på din computers system.

Integrationen med Avira Protection Cloud forøger markant chancen for at identificere ukendte filer og klassificere dem i real-time, så det præventive aspekt ved antivirusprogrammet hele tiden er på forkant med de seneste trusler. Modulet Browser Tracking Blocker hjælper med at beskytte din privatsfære imens du er online, ved at forhindre mere end 600 tredjeparts-netværk i at registrere dine online aktiviteter og misbruge dem til forskellige formål.

Det lille modul Website Safety Advisor tilføjer ikoner til dine søgeresultater (hvis disse bliver foretaget via Aviras værktøjslinje), som advarer dig mod potentielt farlige hjemmesider, så du ikke klikker dig videre ind på disse hjemmesider og udsætter dig selv og din computer for fare.

Det mest bemærkelsesværdige ved Avira er, at der i denne udgave ikke er nogen firewall forbundet med programmet. I stedet for får du en brugerflade til at hjælpe dig med at styre Windows' indbyggede firewall. Pas imidlertid på - denne fungerer kun med Microsoft Windows 7 eller senere udgaver. Hvis du bruger Microsoft XP eller Microsoft Vista, så er du nødt til selv at styre Windows firewall manuelt eller installere en helt anden firewall.

Avira Antivirus Pro giver solid beskyttelse imod virus og malware, sideløbende med en mængde ekstraydelser.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019

Producent : Avira

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]