Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Betaling med kreditkort på e-Gear.dk

For e-Gear.dk er kundens sikkerhed ved betaling meget vigtig. Derfor har vi valgt en af de bedste betalings-gateways på markedet - ePay. De står for alle transaktioner foretaget med Visa, Visa Elektron, Maestro og MasterCard.
 
Du kan betale med:

Betal med Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

CVC/kontrol kode

Kontrolcifrene er en ekstra sikkerhed når man handler med kreditkort på nettet. Kontrolcifre skal anvendes sammen med dit kortnummer og udløbsdato når du bruger sit kreditkort på nettet.

Hvor finder jeg kontrolcifrene?
   
Cifrene finder du bag på dit kort. Det er som regel altid de sidste 3 cifre i en talrække. På nogen udenlandske kort kan chifrene sidde et andet sted.
 
Det er dog ikke alle kort der har kontrolcifre. På en stor del af almindelige Dankort (uden visa), er der ikke denne ekstra sikkerhed. Du kan dog stadig bruge dit kort til at betale med, da PBS International tjekker om oplysningerne stemmer.

Sikkerhed hos ePay

Følgende oplysninger er taget fra ePay.dk:
 
"I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til at beskæftige sig med nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at dine kunder kan være trygge, når de handler i din webshop.
ePay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Det kan du læse mere om nedenfor."
 
Vi garanterer løbende videreudvikling af vores betalingsløsninger, og vi benytter naturligvis de nyeste webteknologier. Alle vores systemer bliver overvåget døgnet rundt, og vi har et eksternt backupsystem, der sikrer, at vi ikke mister vigtige informationer. Al kommunikation, der handler om penge og kortdata, er krypteret.
 
Ligesom vi overvåger, at ingen udefra kan bryde ind i kommunikationen mellem dig og din kunde, når det drejer sig om betalinger, bliver vi også selv overvåget. Det sikrer virksomheden FortConsult https://www.fortconsult.net/pci/fakta.php, som er godkendt til at certificere virksomheder, der sælger betalingsløsninger.
FortConsult skanner jævnligt vores system for at prøve at finde sikkerhedsbrister, og en gang årligt sætter de alt ind for at prøve at hacke vores system. Det tætte samarbejde med FortConsult sikrer, at sikkerheden altid er i top.

Hvad er PCI-standarden?

Payment Card Industry Data Security Standard - i daglig tale kaldet PCI-standarden - blev til I 2005 på initiativ af VISA og MasterCard. Målet var at hæve sikkerhedsniveauet for kortbetalinger på nettet, og at hæve det på verdensplan.
PCI-standarden definerer en lang række krav til, hvordan vi og andre, der udbyder betalingsløsninger, håndterer, opbevarer og transmitterer kundernes kortdata.
 
Læs mere her: https://www.fortconsult.net/pci/fakta.php
 
Både Pay og andre danske virksomheder, der håndterer kortdata, er underlagt PCI-standarden, og da langt størstedelen af danskernes Dankort i dag er kombineret med VISA, gælder den nye sikkerhedsstandard også for Dankort.

Husk at join os på Facebook

På e-Gears officielle Facebook Fanside kan du deltage i konkurrencer, få teknisk support og modtage specielle tilbud, som kun vores Facebook-fans får glæde af.