Bitdefender Antivirus for Mac

Prisvindende antivirus til din Mac med gratis VPN, anti-ransomware og avanceret reklame-fjerner.
Regular price: 359.0000 DKK 359 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
359,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

359,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Bitdefender Antivirus til Mac er ét af de bedste antivirusprogrammer til Mac-ejere og et program vi varmt kan anbefale især på baggrund af brugervenlighed og det faktum, at Bitdefenders sikkerhedsteknologi vinder uafhængige priser og ligger i top-3 i sin genre.

Med Bitdefender installeret på din Mac er du sikret imod alle de typer af virus, malware og ransomware som er udviklet til at gå direkte efter Mac-computere.

Din online færden er sikret og anonymiseret med en VPN-løsning, samt en avanceret anti-reklame teknologi som blokerer irriterende og spionerende reklamer i din browser.

Bitdefender Antivirus til Mac sørger også for, at ransomware programmer ikke får adgang til din computer.

Efter du har installeret Bitdefender Antivirus til Mac behøver du stort set ikke anvende programmet - Bitdefender sørger for at holde sikkerheden i top uden du skal bekymre dig om en masse beslutninger eller indstillinger.

Styresystem: Mac OS 10.10 som minimum

- 1 GB harddiskplads

- Bitdefender VPN kan kun installeres på Intel-baserede Mac-computere med Mac OS 10.12

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Mac OS X

Version: 2020 - 3 enheder

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]