Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender er bla. blevet kåret til den sikreste og mest effektive antivirusløsning af AV-TEST i adskillige år i træk.
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
399,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

399,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

BitDefender Antivirus Plus sørger for at din computer er beskyttet imod virus, spyware, malware og andre ondsindede trusler fra internettet, samt lokale netværk og indeholder følgende funktioner og moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Browserbeskyttelse
Safepay - sikker netbank og shopping
Socialt netværk beskyttelse
Sikkerhedsrapporter
Brugerprofiler
Opstarts-optimering
Sårbarhedsscanner
Rescue Mode

Antivirus - den prisvindende virusscanner indeholder en proaktiv og dynamisk sporingsteknologi baseret på Photon-teknologien. Alle aktive processers adfærd bliver overvågnet efterhånden som de afvikles og virusscanneren registrerer mistænkelige aktiviteter som bliver håndteret prompte med enten blokering eller fjernelse af den skadelig infektion.

Safepay -  indeholder en forbedret og opdateret tilføjelse til Bitdefender Safepay – modulet holder cyberkriminelle på afstand ved automatisk at åbne din netbank med online bankoplysninger og loginoplysninger i et separat og sikkert browservindue og ligeledes når du shopper online i en webshop. Det sikrede browservindue sørger for at alle nødvendige brugeroplysninger og transaktioner er sikret og udenfor tredjeparts rækkevidde.

Bitdefender Autopilot - giver en problemfri oplevelse ved at foretage optimale sikkerhedsrelaterede beslutninger uden noget input fra dig. Dette betyder ingen pop-up vinduer, ingen advarsler, intet at konfigurere – alt varetages automatisk og på kompetent via af BitDefender - du skal ikke røre en finger.

Brugerprofiler - Bitdefender Antivirus er i stand til at identificere hvornår du arbejder, spiller computerspil eller ser film og surfer for adspredelse - din aktivitet bliver automatisk inddelt i brugerprofiler og computerens ressourcer, programmer og aktive processer tilpasses efter disse for at optimere din brugeroplevelse.

Rescue Mode - sikkerhedsfunktionen Rescue Mode er med til at håndtere særdeles ubehagelige og vedholdende infektioner. Hvis digitale trusler, såsom rootkits, ikke kan fjernes inden i Microsoft Windows operativsystemet, vil Bitdefender genstarte computeren i Rescue Mode - en betroet og isoleret tilstand, som i sådant tilfælde bruges til fjernelse af infektioner og gendannelse af påvirket data.

Sårbarhedsscanner - dette modul kaldes også "Vulnerability Scanner", men vi oversætter det med sårbarhedsscanner. Modulet kontrollerer for manglende eller forældet sikkerhedssoftware, manglende Microsoft Windows sikkerhedsopdateringer og potentielt usikre systemindstillinger under din version af Microsoft Windows. Du modtager en komplet rapport over eventuelle sikkerhedsbrister som du straks kan adressere og få løst med henblik på at genoprette et 100% opdateret og sikkert operativsystem.

Opstarts-optimering - minimerer den tid det tager computeren at opstarte eller genstarte ved at håndtere de processer og programmer som automatisk indlæses ved opstarten af Microsoft Windows.

PC Tune-Up - hjælper med at forbedre hastigheden på computer ved at optimere interne processer og firgøre plads på harddisken.

Sikkerhedsrapporter - disse rapporter præsenterer dig for en altomfattende sikkerhedsstatus for den sidste uge, indbefattet scanninger og desinfektioner, forestående problemer, hvis der skulle være nogle, og måder hvorpå de kan ordnes, såvel som funktionsanbefalinger.

Socialt netværk beskyttelse - denne funktion sørger for med Bitdefender Safego at blokere digitale trusler, som er målrettet sociale netværk som f. eks Facebook, og ved at scanne alle de links, som du modtager fra dine venner på f. eks Facebook væggen. Modulet overvåger dine indstillinger vedrørende privatsfære og meget mere!

Browserbeskyttelse - kaldes også Bitdefender Search Advisor og hjælper med at informere dig om links er sikre i Google og Bing søgeresultater. På den måde kan du surfe sikkert på internettet ved brug af din favorit browser.

Derudover indeholder BitDefender Antivirus Plus et modul kaldet USB Immunizer, der sikrer ethvert Flash-drev immunitet mod virus, når drevet er forbundet med din computer, så du behøver aldrig igen bekymre dig om, at USB-drev skulle kunne inficere dig, eller dine venner. Bemærk, at denne version af BitDefender Antivirus Plus er på engelsk.

Udover at beskytte imod virus og spyware har BitDefender Antivirus Plus en antiphising-teknologi, der sørger for at falske hjemmesider bliver afvist i din browser. Modulet Safepay sikrer alle overførsler af penge bliver håndteret i et virtuel browservindue, der gør det umuligt for cyberkriminelle at aflure dine oplysninger.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 5

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2020 - 5 enheder

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]