Bitdefender Total Security Multi-Device

Bitdefender Total Security Multi-Device leverer en uigennemtrængelig beskyttelse til dine computere og enheder imod selv de mest avancerede malware trusler - samtidigt med, at dit online privatliv sikres imod misbrug og tyveri af personfølsomme oplysninger.
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
399,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

399,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Som producent af sikkerhedsløsninger specialiserer Bitdefender sig i kraftfulde antivirusløsninger, hvor Bitdefender Total Security er den mest funktionsrige udgave i serien, som døgnet rundt garanterer din computers sikkerhed mod trusler, hvad enten de har deres udspring i internettet, via et lokalt netværk, eller eksterne enheder som USB-drev eller ekstern harddisk. Bitdefenders antivirusløsninger har været i fødekædens top i adskillige år, uafhængigt fastslået såvel af brugere, som ved professionelle undersøgelser via testlaboratorier.


Men hvad indeholder Bitdefender Total Security Multi-Device så?

For det første, så er det vigtigt at pointere at du kan anvende denne udgave til installation på både Windows-baserede og Macintosh-baserede computere – det er det som ”Multi-Device” i titlen betyder, og du kan faktisk også sikre Android enheder, hvis du har behov for det. I alt har du ”5 installationer” at gøre godt med – hvordan du vælger at tildele disse installationer er helt op til dig.

Bitdefender Total Security har følgende funktioner i sit arsenal:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Browserbeskyttelse
Safepay (sikker netbank og shopping)
Socialt netværk beskyttelse
Sikkerhedsrapporter
Brugerprofiler
Opstarts-optimering
Sårbarhedsscanner
PC Tune-Up
Rescue Mode
2-vejs Firewall
Forældrekontrol
Antispam
Online Backup
Anti-tyveri
Filkrytering

Som antivirusløsning kan du installerer Bitdefender Total Security Multi-Device på op til 5 separate computere/enheder med en licensperiode på 12 måneder - kan installeres på både Windows, Macintosh og Android enheder.


Nye og forbedrede funktioner

Bitdefender Total Security er den den mest komplette programpakke i serien af Bitdefender antivirusløsninger. Denne nyeste version indeholder betydningsfulde forbedringer med hensyn til ydelse, forbedrede sikkerhedsmoduler, en nydesignet brugerflade, så vel som nye funktioner, der er udviklet for at forenkle brugerens aktivitet.


Multiple arbejdsområder for scanning og Autopilot

Du kan som bruger vælge hurtige scanninger, systemscanninger, sårbarheds- og tekstafhængige scanninger, når det drejer sig om at anmode Bitdefender om at søge efter ondsindet aktivitet på computeren. Dette burde imidlertid ikke være nødvendigt i almindelige scenarier, eftersom hjælpeprogrammets real-time beskyttelse er utrolig hurtig til at spore og udelukke inficerede filer. I samarbejde med Bitdefenders Autopilot mode, som lydløst tager sig af alt uden at besvære brugeren, bliver hændelser ikke engang bemærkede. På den anden side kan de senere undersøges i logfiler.


Avanceret firewall og Safebox

Bitdefender har også sin egen firewall, der giver dig som bruger mulighed for at overvåge netværksbaserede aktivitet udført at programmer og andre brugere med adgang til computeren via LAN – det er nemt at opstille regler for din firewall og f.eks. blokere hvis forbindelse eller tjenester i at blive afviklet på computeren. En Safebox (pengeskab) opbevarer fortrolige filer på en sikker placering online, som der kan skabes adgang til hvor som helst. Modulet Bitdefender Wallet samler login oplysninger og trådløse netværksnøgler i en kodeordsbeskyttet boks. Safepay modulet sikrer trygge onlinetransaktioner, mens Safego scanner Facebook områder for malware-inficerede links.


Ydelse og konklusion

Bitdefender er ikke den førende antivirusløsning uden grund. Programmet leverer fremragende forhold for virussporing, har minimal påvirkning på computerydelsen, er fuldstændig ikke-fremtrængende, når den er beordret til det, afslutter scanningsarbejder meget hurtigt og dens real-time beskyttelse er altid på vagt, når du som bruger ikke er opmærksom. Sammenholdt med de ekstra sikkerhedsforholdsregler har Bitdefender Total Security kraftfulde våben til at sikre en optimal beskyttelse af din computer og dine følsomme data.


Specifikationer

- Produktbeskrivelse: Bitdefender Total Security Multi-Device
- Produkttype: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfang: 5 enheder
- Styresystem: Windows, Macintosh, Android
- Licensperiode: 12 måneder
- Sprog: Engelsk og andre internationale sprog, dog ikke dansk

Systemkrav

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1,6 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Mac OS X 10.9.5 (Mavericks) og nyere

- Intel processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1,6 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Android 3.0 og nyere

Sprog: Engelsk, Tysk

Antal licenser: 5

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Ean: 5949958012886

Version: 2020

Producent : Bitdefender

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]