Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

BullGuard Identity Protection

Beskyt dine kreditkort og personfølsomme informationer imod misbrug med denne sikkerhedsløsning fra BullGuard.
Regular price: 29.0000 DKK 29
 

I vores digitale tidsalder er vores online identitet udsat for mange ondsindede handlinger som f.eks. misbrug af din persondata til oprettelse af falske profiler på internettet eller tyveri af din kreditkortoplysninger, så den kriminelle handler løs med dit kort uden dit vidende nidtil det er for sent.

BullGuard har derfor udviklet en sikkerhedsløsning som skal forhindre, at din identitet eller persondata bliver stjålet og misbrugt på internettet. Løsningen hedder "BullGuard Identity Protection" og er et online sikkerhedsløsning som overvåger og beskytter dine personlige og økonomiske oplysninger, så misbrug og bedrageri forhindres.

BullGuard Identity Protection er ikke et softwareprogram du skal installere på din computer, men en online tjeneste som du tilmelder dig på 10 minutter og så er du sikret.


Hvordan fungerer BullGuard Identity Protection?

BullGuard Identity Protection overvåger konstant internettet, de sociale netværk og det dybe internet, hvor personlige data handles, og søger efter private oplysninger, herunder: kredit- og betalingskortoplysninger og bankkontooplysninger, kørekort-, pas- og CPR-numre, telefonnumre, e-mail og postadresser, brugernavne og adgangskoder.

Du skal blot angive de oplysninger, som du ønsker at beskytte, dine egne eller din families, og i det øjeblik, hvor BullGuard registrerer, at dine oplysninger er blevet kompromitteret, underretter BullGuard dig via e-mail eller SMS for hjælpe dig med at forhindre bedrageri og forsøg på identitetstyveri.


Online-baseret tjeneste

Få adgang til din BullGuard-konto online fra alle enheder – hvor som helst og når som helst. BullGuard Identity Protection er en online-baseret tjeneste, så det er ikke nødvendigt at installere nogen programmer på din computer. Dette betyder, at du har hurtig og nem adgang til Identity Protection eller Social Media Protection fra alle enheder med adgang til internettet, uanset hvilken form for platform, du bruger: PC, Mac, iPhone og iPad og andre typer smartphones og tablets.

Sprog: Dansk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, iOS, Android, Linux

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]