BullGuard Identity Protection 2020

Beskyt dine kreditkort og personfølsomme informationer imod misbrug med denne sikkerhedsløsning fra BullGuard.
Regular price: 99.0000 DKK 99 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
99,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

I vores digitale tidsalder er vores online identitet udsat for mange ondsindede handlinger som f.eks. misbrug af din persondata til oprettelse af falske profiler på internettet eller tyveri af din kreditkortoplysninger, så den kriminelle handler løs med dit kort uden dit vidende nidtil det er for sent.

BullGuard har derfor udviklet en sikkerhedsløsning som skal forhindre, at din identitet eller persondata bliver stjålet og misbrugt på internettet. Løsningen hedder "BullGuard Identity Protection" og er et online sikkerhedsløsning som overvåger og beskytter dine personlige og økonomiske oplysninger, så misbrug og bedrageri forhindres.

BullGuard Identity Protection er ikke et softwareprogram du skal installere på din computer, men en online tjeneste som du tilmelder dig på 10 minutter og så er du sikret.


Hvordan fungerer BullGuard Identity Protection?

BullGuard Identity Protection overvåger konstant internettet, de sociale netværk og det dybe internet, hvor personlige data handles, og søger efter private oplysninger, herunder: kredit- og betalingskortoplysninger og bankkontooplysninger, kørekort-, pas- og CPR-numre, telefonnumre, e-mail og postadresser, brugernavne og adgangskoder.

Du skal blot angive de oplysninger, som du ønsker at beskytte, dine egne eller din families, og i det øjeblik, hvor BullGuard registrerer, at dine oplysninger er blevet kompromitteret, underretter BullGuard dig via e-mail eller SMS for hjælpe dig med at forhindre bedrageri og forsøg på identitetstyveri.


Online-baseret tjeneste

Få adgang til din BullGuard-konto online fra alle enheder – hvor som helst og når som helst. BullGuard Identity Protection er en online-baseret tjeneste, så det er ikke nødvendigt at installere nogen programmer på din computer. Dette betyder, at du har hurtig og nem adgang til Identity Protection eller Social Media Protection fra alle enheder med adgang til internettet, uanset hvilken form for platform, du bruger: PC, Mac, iPhone og iPad og andre typer smartphones og tablets.

Sprog: Dansk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android, Linux

Version: - 1 enhed

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]