BullGuard Internet Security 2019

BullGuard Internet Security er et antivirusprogram med dansk brugerflade og indeholdende alle de essentielle sikkerhedsfunktioner som er påkrævet for at holde din computer fri for virus og malware.
Regular price: 119.0000 DKK 119 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
119,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

119,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

BullGuard Internet Security har de kernemoduler, som du ville forvente at finde i enhver Internet Security sikkerhedspakke:

Antivirus
Antiphishing
Anti-malware
Anti-ransomware
Adfærdsprogram
Sikker browsing
Sårbarhedsscanner
Game Booster
Firewall
Forældrekontrol
Cloud-baseret sikkerhedskopiering
PC-optimering

Brugerfladen er meget intuitiv og de syv hovedmoduler har hver deres flise på i hovedvinduet. Hver flise for sig fører til en særskilt status- og kontrolrude for hver specifik funktion, som alle er ukomplicerede at bruge og der er en genvej til indstillinger til at specialudforme programmet i overensstemmelse med dine ønsker. Det er ikke sådan, at du behøver at bruge lang tid med at konfigurere indstillingerne eftersom langt de fleste funktioner som spamfilter, firewall, antivirus osv. afvikles tæt på fuldautomatisk – funktioner som sårbarhedsscanner og forældrestyring kræver en grad af involvering fra brugeren.

Så snart BullGuard Internet Security er installeret kommer små statuspaneler til syne nederst til højre, hver gang programmet automatisk giver adgang til applikationer og services, som prøver at komme på internet. Vi synes, at det er beroligende at have kendskab til disse kontroller, men du kan fjerne dem, hvis de generer dig.


Nyttige funktioner udover sikkerhedsaspektet

Optimeringsmodulet søger efter midlertidige filer, som det kan fjerne fra browsere og lignende, samt defragmenterer også registreringsdatabasen og søger efter ikke-funktionsdygtige indlæsninger i registreringsdatabasen som kan fjernes – alt sammen nyttige opgaver i det daglige arbejde til at hjælpe med at holde niveauet af overflødigt data lavt og bevare ydeevnen på computeren.

Sårbarhedsscanneren sporer installerede applikationer, som er kendte for at være sårbare over for specielle typer af malware angreb. Den vurderer dem efter graden af styrke, kontrollerer for at finde ud af om der er oplagte opdateringer tilgængelige for dem og anbefaler, at der reageres over for hver af dem som kan være i risikogruppen. Funktionen kører automatisk og kan planlægges til at scanne på bekvemme tidspunkter.

Sikkerhedskopiering er en nem måde at oprette backup af din allervigtigste data og filer. Du kan oprette profiler for sikkerhedskopiering til forskellige filsæt og du kan vælge filkategorier, så som dokumenter, fotografier og musik eller udvælge individuelle filer og mapper. Du kan sikkerhedskopiere til et eksternt drev eller online til den 100 MB online lagerplads, som ydes sammen med BullGuard. Sikkerhedskopieringen kan køres manuelt eller efter en planlægning, som du opstiller. Endelig – og hvad der er usædvanligt – så kan du fastlægge antallet af sikkerhedskopier, som gemmes, således at de udskiftes i cyklus og ikke fylder op i dit sikkerhedskopieringsmedie.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: ESDBGISM13WW

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]