Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

BullGuard Internet Security Multi-Device

Dansk sikkerhedsløsning til 3 enheder som virker til både PC - MAC - ANDROID. BullGuard tilbyder Dansk support og har mere 19 års erfaring med at bekæmpe IT-kriminelle.
Regular price: 139.0000 DKK 139 In stock! Order now!
139 DKK Inkl Moms

+ Nedenfor skal du vælge antallet af installationer, og hvor længe du ønsker. Når du klikker på knappen, har du muligheden for at rulle ned for at vælge flere enheder eller år. Husk nu, jo længere tid du vælger, jo mere sparer du.

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

139 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

+ Ønsker du at kunne beskytte fra 5 til 15 enheder og har du både PC, Mac og android enheder, samt vil have den maximalt bedste beskyttelse på alle enheder. Sikre dig at hele hustanden er beskyttet en og samme løsning. Så skal du vælge en BullGuard Premium Protection under Total Sikkerhed - Klik her


BullGuard Internet Security Multi-Device er perfekt til dig som ønsker at beskytte op til 3 enheder i husstanden. Du kan med denne udgave både beskytte PC - MAC eller ANDROID enheder.Sikkerhed på tværs af forskellige enheder
Beskyt op til 3 enheder med en enkelt licens. Uanset om det er din stationære pc, bærbare pc, Mac eller Android-tablet og smartphone. Så kan du med BullGuard Internet Security Multi-device holde dem alle beskyttet. Selve systemet er på Dansk og med Dansk support - Det er hele fordelen ved at vælge BullGuard som din antivirus-løsning.


Så nemt er det at bruge
Administration af din sikkerhed har været i højsæde da BullGuard udviklede deres system helt fra starten. Det er ligeledes det som har gjort at de har haft så stor succes på verdensplan. Netop fordi at man IKKE skal være IT ekspert, for hverken at installere eller bruge systemet. Det helt nye design af BullGuard Internet Security giver et simpelt overblik og gør det nemt for dig at handle på det der kræver din opmærksomhed. Hver funktion har sit eget modulpanel. Du skal blot klikke på det for den ønskede handling, som derefter sker automatisk. Det bliver ikke meget nemmere.


Forældre kontrol
BullGuard Forældre Kontrol, har virkelig haft fremgang de senste par år. Her er BullGuard også rigtig langt fremme i forhold til deres konkurrenter. Funktionen er et effektivt og brugervenligt værktøj, der hjælper dig med at beskytte dine børn online. I Windows-appen kan du blokere adgang til mistænkelige websteder, sæt søgefiltre på plads, begrænse dine børns tid online, overvåge deres aktivitet og endda blokere visse programmer. Det er med til at beskytte dine børn mod internetmobning og forhindrer dem i at blive eksponeret for upassende indhold. Når det drejer sig om dine børns aktiviteter på deres Android-enheder, giver vi dig kontrollen, så du styrer opkalds- og programovervågning, sporing og tyverisikring.


Få endnu mere kraft ud af din computer
PC Tune Up fjerner unødvendige filer og frigør hukommelse, så din computer kører hurtigere. Med Boot Manager kan du se, hvilke programmer der kører, når du starter computeren. Den fortæller dig, hvilke du ikke har brug for, så du kan deaktivere dem og få en lynhurtig start. Cleanup Helper giver dig også mulighed for nemt at frigøre plads på disken, så computeren kører hurtigere. Den fortæller dig, hvilke filer du ikke har brug for, og hvor meget plads de optager. Desuden identificerer den de filer, der er blevet dubleret, så du kan fjerne dem.


Sårbarhedsscanner er din automatiske sikkerhed
Sårbarhedsscanner kontrollerer for manglende sikkerhedsopdateringer, forbindelser til usikrede Wi-Fi-netværk eller programmer, der afvikles automatisk, hvilket kan være malware. Den kontrollerer også, om alle enhedsdrivere er digitalt signeret. Enhedsdrivere er vigtige filer, der gør det muligt for dig og operativsystemet at interagere med hardware, som er sluttet til systemet. Det forbedrer sikkerheden, når de er digitalt signeret.


Firewall
BullGuards superstærke firewall holder uvedkommende ude. Det første sikkerhedsniveau beskytter din computer mod hackere og identitetstyveri. Desuden beskytter det dig mod netværksangreb og forhindrer cyberkriminelle i at trænge ind i systemet.


Anti-malware
Bullguards næste generations antimalware giver dig intelligent beskyttelse i tre lag.

Et: Den genkender websteder, du har tillid til, og programmer.

To: Det scanner løbende kode for signatur og afvigelser forbundet med malware.

Tre: Al malware, som den opdager, bliver sat i karantæne og dernæst neutraliseret, inden der sker inficering. Det er som en sentry, der aldrig sover, konstant på vagt over for indtrængende.

Så har du brug for en god sikkerhedsløsning som dækker op til 3 enheder og det er om du måtte have PC - MAC eller ANDROID, så er BullGuard Internet Security Multi-Device det helt rigtige valg

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.11 (El Capitan) eller nyere.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 5.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android

Version: 2021

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]