BullGuard Internet Security

Solid, fleksibel og avanceret sikkerhed til alt fra 1 enhed til 3 enheder. BullGuard tilbyder Dansk support og har mere 19 års erfaring med at bekæmpe IT-kriminelle.

Regular price: 129.0000 DKK 129 In stock! Order now!
129,00 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer og hvor længe en periode du ønsker. Når du klikker på knappen, vil du have mulighed for at scrolle ned for at vælge flere enheder eller år. Husk nu længere en periode du vælger, jo mere sparer du.

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

129,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

+ Ønsker du at kunne beskytte fra 5 til 15 enheder og har du både PC, Mac og android, samt vil have den maximalt bedste beskyttelse. Sikre dig at hele hustanden er beskyttet i én og samme løsning. Så skal du vælge en BullGuard Premium Protection under Total Sikkerhed - Klik her


BullGuard Internet Security har de kernemoduler, som du ville forvente at finde i enhver Internet Security sikkerhedspakke:

Antivirus
Antiphishing
Anti-malware
Anti-ransomware
Adfærdsprogram
Sikker browsing
Sårbarhedsscanner
Game Booster
Firewall
Forældrekontrol
Cloud-baseret sikkerhedskopiering
PC-optimering

Brugerfladen er meget intuitiv og de syv hovedmoduler har hver deres flise på i hovedvinduet. Hver flise for sig fører til en særskilt status- og kontrolrude for hver specifik funktion, som alle er ukomplicerede at bruge og der er en genvej til indstillinger til at specialudforme programmet i overensstemmelse med dine ønsker. Det er ikke sådan, at du behøver at bruge lang tid med at konfigurere indstillingerne eftersom langt de fleste funktioner som spamfilter, firewall, antivirus osv. afvikles tæt på fuldautomatisk – funktioner som sårbarhedsscanner og forældrestyring kræver en grad af involvering fra brugeren.

Så snart BullGuard Internet Security er installeret kommer små statuspaneler til syne nederst til højre, hver gang programmet automatisk giver adgang til applikationer og services, som prøver at komme på internet. Vi synes, at det er beroligende at have kendskab til disse kontroller, men du kan fjerne dem, hvis de generer dig.


Her kan du se hvordan BullGuard Internet Security beskytter dig og dine enheder

Nyttige funktioner udover sikkerhedsaspektet

Optimeringsmodulet søger efter midlertidige filer, som det kan fjerne fra browsere og lignende, samt defragmenterer også registreringsdatabasen og søger efter ikke-funktionsdygtige indlæsninger i registreringsdatabasen som kan fjernes – alt sammen nyttige opgaver i det daglige arbejde til at hjælpe med at holde niveauet af overflødigt data lavt og bevare ydeevnen på computeren.

Sårbarhedsscanneren sporer installerede applikationer, som er kendte for at være sårbare over for specielle typer af malware angreb. Den vurderer dem efter graden af styrke, kontrollerer for at finde ud af om der er oplagte opdateringer tilgængelige for dem og anbefaler, at der reageres over for hver af dem som kan være i risikogruppen. Funktionen kører automatisk og kan planlægges til at scanne på bekvemme tidspunkter.

Til at opsnappe og blokere virustrusler er BullGuard Internet Security udviklet med "Avanceret Behavioural Detection" teknologien, der anvender historik og adfærd til at opdage virusangreb og malware infektioner på din computer.

Modulet "Forældrestyring" er med til at sikre forældre mulighed for at styre børns adfærd på internettet og beskytte dem imod online trusler som voksne har nemmere ved at gennemskue end børn. Modulet er især rettet imod populære sociale tjenester som ofte benyttes af børn som f. eks Facebook, Skype, online chat osv.

Operativsystemer
Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista

Tekniske krav
Min. 1 GB RAM.
850 MB ledig plads på harddisken.
Internetforbindelse: Mindst opkaldsforbindelse

Sprog
Engelsk, Svensk, Tysk, Norsk, Fransk, Hollandsk, Spansk, Italiensk, Dansk, Portugisisk, Kinesisk, Brasiliansk portugisisk, Arabisk, Vietnamesisk

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 3 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows 7, Windows 8 og Windows 10

Ean: ESDBGISM13WW

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]