Bullguard Mobile Security

Beskyt din Android mobiltelefon imod alle typer af malware, samt falske apps og online misbrug af din data.
Regular price: 99.0000 DKK 99 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
99,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

I Danmark er de fleste af os gladelig hoppet med på den seneste teknologi-bølge, og vi går knapt et skridt, uden at vores teknologiske følgesvend ved det. Med vores teknologiske følgesvend menes der selvfølgelig mobiltelefonen. Vi tager den med overalt, og vi kan dårligt nok klare vores hverdag uden den. Med alle de oplysninger, som vores smartphone lagrer om os, er det også vigtigt, at vi sørger for at det hele ligger i sikkerhed og ikke bliver misbrugt. Heldigvis findes der en simpel løsning på dette, som ikke kræver noget af forbrugeren: BullGuard.


Hvilke onlinetrusler er din mobile enhed mål for?

Trusler mod mobilsikkerhed dækker over flere forskellige ting, men hovedpointen med dem er, at uvedkommende skaffer sig adgang til personlige informationer om dig via din mobiltelefon. De tre mest hyppige trusler kan deles ind i Adware, Spyware og Malware. Adware er ikke direkte farligt, men det kan være både irriterende og grænseoverskridende.

Adware holder kort fortalt øje med, hvad du foretager dig på internettet, og målretter derefter reklamer ud fra dine aktiviteter. Spyware kan gøre lidt det samme som Adware, men kan eksempelvis også godt lide at udnytte din GPS til at finde din lokation. Malware er ude efter dine personlige oplysninger som eksempelvis dine adgangskoder og dine økonomiske oplysninger.

Udover de online trusler kan du også risikere at miste din mobil. Hvis den bliver stjålet, risikerer du at miste alt det data, du har på mobilen, men du risikerer også at det kommer i de forkerte hænder og bliver misbrugt. Derudover har de fleste børn også en telefon efterhånden. Internettet er desværre fyldt med ting, som ikke er egnet til børn. Derfor kan det være nødvendigt at kunne styre, hvordan ens børn begår sig på internettet.


Hvad kan BullGuard Mobile Security gøre?

Først og fremmest sørger BullGuard Mobile Security for, at dine informationer ikke kommer i de forkerte hænder. BullGuard kan scanne telefonen og programmerne, og antivirussoftwaren vil gennem en scanning kunne se, om alt er, som det skal være.

Dine børn er også vigtige, når det handler om mobilsikkerhed, så selvfølgelig giver BullGuard Mobile Security dig mulighed for at hjælpe din børn med at navigere sikkert rundt. Det vil sige, at du har mulighed for at overvåge både beskeder, opkald, billeder og apps på dine børns mobiler samt GPS-spore og fjernstyre dem.

BullGuard Mobile Security sikrer også, at du altid har kontrol over din mobil, og programmet hjælper dig med at sikkerhedskopiere dine ting, så du ikke risikerer at miste dem. Sikkerhedskopieringen betyder også, at du kan få adgang til alle de ting, du har opbevaret på din mobil, selv hvis den skulle blive stjålet. Men fjernstyring kan du ligeledes slette alle informationerne, som måtte være på telefonen, og du kan på den måde sikre, at de ikke kommer i de forkerte hænder, hvis du mister eller får stjålet din mobil. BullGuard Mobile Security giver dig således al den sikkerhed, du kunne drømme om.


Produktspecifikationer

Denne udgave af BullGuard har følgende specifikationer:

- Antal installationer: 3 enheder
- Abonnementsperiode: 12 måneder


Systemkrav

Du kan installere BullGuard på Android-baserede mobiltelefoner og tabletcomputere. Her kan du læse hvilke systemkrav som din computer eller mobiltelefon skal opfylde for at køre BullGuard:

- Android version 4.0 og nyere

For at oprette din BullGuard konto og aktivere din licensnøgle til BullGuard skal du have en aktiv internetforbindelse.

Følgende sprog er understøttet af BullGuard:

Dansk, Engelsk, Svensk, Hollandsk, Tysk, Spansk, Norsk, Italiensk, Kinesisk, Arabisk og Vietnamesisk.

Sprog: Dansk, Engelsk

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Android 4.0

Version: 2019

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]