BullGuard Premium Protection 2020

Få alle sikkerhedsfunktionerne fra BullGuard-serien med BullGuard Premium Protection, der også indeholder online backup og optimering af din computers ydeevne.
Regular price: 179.0000 DKK 179 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
179,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

179,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

En komplet antivirusløsning, som integrerer en antimalware, en personlig firewall, så vel som antispam, computeroptimering og moduler til beskyttelse på social media tjenester.

Med det stadigt stigende antal og forskellighed af online trusler, er computer- og datasikkerhed vital. Sigtende mod at levere fuldstændig allround beskyttelse, omfatter BullGuard Premium Protection en lang række af sikkerhedsværktøjer, der arbejder sammen for at forhindre trusler i at nå dit system, så du undgår datatyveri, bedrageri og malwareinfektioner.


Beskyt din computer og privatsfære

BullGuard Premium Protection samler alle de sikkerhedsfunktioner som du har brug for, for at skabe vished om at din computer er sikker til enhver tid. Begyndende med det integrerede antivirus-modul, leverer BullGuard adskillige værktøjer, som er designede til at sikre ”real-time” beskyttelse mod alle typer af trusler, hvad enten det er virus, spam, forsøg på at gennembryde sikkerhedshuller, eller udsættelse for farligt online indhold.

Med et elegant, intuitivt layout og brugervenlige klik-bokse overvåger BullGuard konstant din computer så infektioner bliver bekæmpet og ondsindede filer blokeret, derudover scanner BullGuard for sårbarheder og gennemfører systemoptimering i baggrunden.


Antivirus og forældrekontrol i en pakke

Den kraftfulde antivirusteknologi er konstant på udkig efter malware, mens den integrerede firewall kan hjælpe dig med at konfigurere adgangstilladelser for applikationer og netværk for at beskytte din computer. BullGuard Premium Protection kan også søge efter sårbarheder i dit computersystem, som kunne blive udnyttet af cyberkriminelle for at få adgang til dine personlige data.

En interessant funktion er beskyttelse på social media tjenester/netværk, der anbefales til forældre, som ønsker at holde øje med deres børns aktivitet på sider som Facebook. Ud fra dette kan forældrekontrol være til hjælp ved at begrænse adgang til særlige hjemmesider og tjenester.


Funktioner i BullGuard Premium Protection

Du kan installere BullGuard på dine Windows- og Mac computere, samt Android mobiltelefon og tabletcomputer. De funktioner som er i BullGuard er forskellige om du installerer på Windows, Mac og Android - læs nærmere nedenfor.

Windows:

Antivirus
Antiphishing
Anti-malware
Anti-ransomware
Adfærdsprogram
Sikker browsing
Sårbarhedsscanner
Game Booster
Firewall
Forældrekontrol
Cloud-baseret sikkerhedskopiering
PC-optimering
Hjemmenetværksscanner
Identitetsbeskyttelse

Mac:

Antivirus

Android:

Antivirus
Tyverisikring
Opkaldshåndtering
Forældrekontrol
Cloud-baseret sikkerhedskopiering


Dansk support og tilstedeværende hjælp

BullGuard har et meget højt niveau af support. Deres danske livechat er tilgængelig døgnet rundt og deres supportere er meget hjælpsomme med problemstillinger ift. BullGuard eller andre relaterede ting som computersikkerhed og virus-bekæmpelse.


Specifikationer

- Produktbeskrivelse: BullGuard Premium Protection
- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 3 enheder
- Styresystem: Windows, Macintosh, Android
- Licensperiode: måneder
- Sprog: Dansk og andre internationale sprog

Systemkrav

Minimum styresystem (Windows): Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD processor
- 1 GB ledig RAM hukommelse
- 850 MB ledig harddiskplads

Minimum styresystem (Macintosh): Mac OS X 10.11 og nyere

- Intel processor
- 1 GB ledig RAM hukommelse
- 850 MB ledig harddiskplads

Minimum styresystem (Android): Android version 4.0 og nyere

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Version: - 3 enheder

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]