Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

BullGuard Small Office Abonnement

BullGuard Small Office Security abonnementsløsning fra e-Gear.dk. Giver dig mulighed for at dække fra 10 til et ubegrænset antal enheder, billigt pr måned. 

Regular price: 159.0000 DKK 159 In stock! Order now!
159 DKK Inkl Moms

+ Denne udgave af BullGuard Small Office Security er en abonnementsløsning som betales løbende pr. mdr. Når du herunder har valgt antal brugere, betaler du for den første måned og herefter modtager du en faktura for den kommende måned. 

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

159 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 


Hos e-Gear.dk kan vi tilbyde din virksomhed en helt unik sikkerhedsløsning med BullGuard Small Office Security - Ingen binding - Billig betaling pr. måned. Komplet sikkerhedsløsning til din virksomhed og dine medarbejdere.

Mange virksomheder er i dag blevet mere og mere klar over hvor vigtigt det er at beskytte sin data, medarbejder og ikke mindst den digitale del af sin virksomhedog det er i takt med at flere og flere IT-kriminelle fundet ud af at smv virksomheder både har vigtig data og lav sikkerhed.


Men det ændre sig nu med BullGuard Small Office Security. BullGuard har udviklet et stærkt system, som kan administeres fra én enkelt enhed, hvor man igennem kan kontrollere sikkerheden på op til et ubegrænset antal enheder på samme tid.


Vi ved godt at verden er blevet mindre når vi snakker digitalt, vi hører også om flere og flere der bliver angrebet af ondsindende hackere, som f.eks. installere ransomware, keyloggers og meget mere. Med BullGuard Small Office har du nu mulighed for at sikre virksomhedens enheder nemt og hurtigt.


BullGuard har igennem tiden modtaget mange priser for deres sikkerhedssystemer som i dag er kendt over hele verden (En lille side note: Vidste du så at BullGuard faktisk er Dansk og efterfølgende solgt til et stort amerikansk selskab, men at de faktisk har Dansk support direkte hos BullGuard?)


Med BullGuard Small Office Security får et system som giver dig beskyttelse i hele 3 lag, som blandet andet blokerer for alle typer af malwaretrusler, stopper adgang til til onsindende hjemmesider og sætter en stopper for ransomware. Derudover beskytter det alle enheder i virksomheden som både bærbar, stationære arbejdsstationer, dine smartphones og tablets. Selv når dine medarbejder arbejder hjemmefra eller er ude i marken.


Som virksomhedsejer har du ligeledes fordelen i at BullGuard Small Office Security opfylder compliance-krav. Når du har BullGuard Small Office Security installeret på dine enheder, opfylder du den krævende lovgivning samtidig med at du sikre din virksomhed og medarbejderne. Når det er sagt, så stiller vi også store krav til administrationen i systemet. Det må ikke være besværeligt og forstyrrende for driften. BullGuard Small Office Security har fra starten haft dette område i fokus, derfor kan du nemt installere, opdatere og sikre alle enheder i virksomheden, uden at skulle tænde og slukke enhederne. Faktisk vil dine medarbejdere slet ikke bemærke at det er indstalleret.


Prøv det inden du køber


Hos e-Gear.dk har vi en unik mulighed for at tilbyde dig at prøve BullGuard Small Office Security inden du vælger at bestille. Det eneste du skal gøre er at klikke på linket herunder.


Prøv BullGuard Small Office Security


 


Herunder kan du se en kort præsentation af hvordan BullGuard Small Office Security fungere:Som du kan se er det helt utroligt hvad systemet kan og hvor nemt det er at bruge. Udover ovenstående får du mulighed for at kan du nemt tilknytte nye enheder på tværs af enhederne. Det kræver ikke brugeroplysninger eller login fra medarbejdernes side. Det sker helt enkelt i baggrunden.


Derudover kan man fra administationsmodulet aktivere og deaktivere installationer efter behov. Du kan holde dig opdateret omkring sikkerheden på alle enheder direkte fra administationspanelet.


Du kan fortage diverse scanninger, opdateringer nemt og hurtigt. Fjernelse af macOS- og Windows-filer som er sat i karantæne har aldrig været nemmere. Derudvoer kan du genstarte af Windows-enheder for at fjerne eventuelle infektioner. På Android-enheder har du mulighed for, at se om enheden er fjernlåsning, lokalisering af enheden, sletning eller afspille en lyd, hvis den f.eks. er blevet væk eller stjålet.


Notifikationer har aldrig været nemmere at håndterer. Når en notifikation bliver modtaget, fra en af dine enheder, det kunne f.eks. være en af dine enheder skal opdateres, eller en enhed har været offline meget længe, sendes der alarmer til notifikationscenteret og derefter kan du agerer.


Notifikationer modtages også hvis en enhed er inficeret med malware. Status på enheden og abonnementsopdateringer. Notifikationerne giver administratoren et overskueligt overblik over den samlede sikkerhedsstatus på alle enheder.


BullGuard Small Office Security Abonnementløsning beskytter både Windows-, macOS- og Android-enheder. Så hvis din virksomhed har forskellige enheder fra forskellige mærker, så ved du at med BullGuard Small Office Security, er du sikker.


Ønsker du sikkerhed i din virksomhed, har din virksomhed imellem 10 eller flere medarbejdere "Ja. Faktisk ubegrænset antal medarbejdere", så er BullGuard Small Office Security det helt rigtige valg og Husk at når man har en løsning fra BullGuard, så har man altid adgang til Dansk support direkte hos BullGuard.

Styresystem
Windows 7 og nyere
Mac OS X El Capitan og nyere
Android 5.0 Lollipop og nyere

Tekniske krav
RAM: 2 GB
diskplads: 2 GB
internetforbindelse

Understøttede browsere
Google Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge, Safari

Sprog
Engelsk, Tysk, Dansk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Brasiliansk portugisisk, Spansk, Kinesisk

Sprog: Engelsk, Tysk, Dansk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Brasiliansk portugisisk, Spansk, Kinesisk

Antal licenser: 10 til Ubegrænset antal enheder

Varighed : Pr. måned

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Producentnummer: BGSOS

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]