Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

BullGuard VPN

BullGuard VPN giver dig en komplet onlinebeskyttelse af dine personlige oplysninger og total internetfrihed. Dansk system og Dansk support!

Regular price: 499.0000 DKK 499 In stock! Order now!
499 DKK Inkl Moms
Herunder skal du vælge hvor lange en periode du ønsker at beskytte dig og dine enheder.
Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

499 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

BullGuard VPN giver dig komplet onlinebeskyttelse af dine personlige oplysninger og total internetfrihed. Dine personlige oplysninger har aldrig været vigtigere, og derfor har du brug for BullGuard VPN


BullGuard VPN er perfekt til dig privat eller som erhverv. Til dig som ønsker at beskytte dig på ferien. BullGuard VPN beskytter dig, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, uanset om det er i et indkøbscenter, i en lufthavn eller på et hotel eller endda en vens hjemmenetværk – fordi du aldrig ved, hvornår disse Wi-Fi-netværk er blevet kompromitteret. så du ikke kan blive hakket på hotellets wifi forbindelse.


BullGuard VPN krypterer dine data og holder dem beskyttet mod hackere, snushaner og kriminelle
• Du kan få adgang til apps og websteder fuldstændig anonymt
• Få adgang til blokerede websteder, eller omgå internetfiltre
• Du kan få sikker adgang til dine vigtige data fra skyen
• Del dine filer på sikker visFaren ved Wi-Fi-netværk


Du ved sikkert, at offentlige Wi-Fihotspots ikke er de mest sikre, men
vidste du det her?


• I henhold til de seneste data vil 1 ud af 4 offentlige Wi-Fi-netværk blive hacket


• Cyberskurke opretter ofte et trådløst adgangspunkt, der ser legitimt ud. Men det er det naturligvis ikke.


• Det blev opdaget, at chips importeret fra Kina var blevet ændret og designet til at sprede malware, der kunne aflytte på usikrede Wi-Fi-netværk.


Problemet med apps
Den seneste analyse af 85.000 forudinstallerede apps på Android-smartphones afslørede en
absolut ringeagt for brugerens privatliv:


• Mange af de forudinstallerede apps har adgang til meget påtrængende tilladelser lige
fra starten.


• De indsamler og sender data om brugere til annoncører og har sikkerhedsfejl, der ofte
forbliver urettede.


• Nogle forudinstallerede apps blev underskrevet med certifikater, der tilhører virksomheder, som er kendt for at benytte sig af brugersporing, som f.eks. Adups, AccuWeather og GMobi.

Sådan fungere BullGuard Virtuelt Privat Netværk - VPN


BullGuard VPN er et virtuelt privat netværk giver din enhed en sikker, privat linje til onlinetjenesten eller webstedet, og du kan samtidig forblive anonym. Dette kan du gøre fordi at BullGuard VPN kører på alle de større styresystemer som Windows, Mac OS, Android og iOS. Med BullGuard VPN opretter du forbindelse til en deres mere end 2000 dedikerede servere i over 16 forskelllige lande, inden du tilgår internettet.


Seks årsager til at alle bør bruge BullGuard VPN


1: Total frihed online
BullGuard VPN er det eneste middel til at få komplet onlinebeskyttelse og total internetfrihed. BullGuard VPN giver dig fleksibilitet til trygt og sikkert at få adgang til internettet og onlinetjenester hjemmefra, på arbejdet og når du er på farten.


2: Nem at bruge og hurtig tilslutning
Du skal blot klikke på Quick Connect for at få adgang til den nærmeste BullGuard VPN-server med ét klik. Eller du kan vælge en af vores ultrahurtige servere i 16 lande rundt om i verden.


3: Beskyt dine personlige oplysninger
Det er ikke bare cyberkriminelle, der er efter dine data. Vores kryptering i militær kvalitet forhindrer din internetudbyder, regeringer og Wi-Fi-netværksadministratorer i at snage i din internetaktivitet og høste data om dig.


4: VIGTIGT! Politik om ingen logning eller sporing
BullGuard VPN registrerer ikke, hvad du laver online, og fører ikke optegnelser over de websteder, du besøger, så du er sikker på, at du har komplet onlinebeskyttelse af personlige oplysninger.


5: Alle enheder, alle styresystemer
Beskyt op til seks enheder samtidigt med én konto – stationær computer, smartphone, bærbar eller tablet – på tværs af alle større styresystemer. Windows, MacOS, Android og iOS (iPhone og iPad).


6: Ekstra beskyttelse
Hvad sker der, hvis VPN-forbindelsen pludselig bliver afbrudt? Intet problem: BullGuard VPN forhindrer automatisk, at din IP-adresse og andre følsomme data udsendes fra en usikker forbindelse.


Hos e-Gear.dk er ved vi hvor vigtig VPN er i det moderne samfund og slår kun på tromme for de absolut bedste udbydere og her må vi sige at BullGuard virkelig formår at skabe et produkt, som styrker din sikkerhed på et helt nyt level. Det er nemt at bruge og forstyrrer på overhovedet ikke dig i dagligdagen. Det kører bare!


Men afgørende for hvorfor du skal vælge BullGuard fremfor en anden udbyder, er at det her er det vi kalder "RIGTIG VPN" Derfor er det ikke en del af et eksisterende produkt og det er ikke det man kalder integreret vpn, hvor det er et par enkelte funktioner som er taget ud. BullGuard VPN giver dig fleksibilitet til trygt og sikkert at få adgang til internettet og onlinetjenester hjemmefra, på arbejdet, eller når du er på farten. Kryptering i militær kvalitet giver en skudsikker beskyttelse af data, så ingen kan snage i din kommunikation, og vores ultrahurtige servere giver den bedst mulige oplevelse. • Enkel og nem at bruge

 • Forbindelse via ét enkelt klik med hurtig tilslutningsfunktion

 • Kryptering i militær kvalitet for at opnå maksimal sikkerhed

 • 2000+ ultrahurtige serverplaceringer i 16 lande

 • Hurtige forbindelser til streaming og download

 • Skjuler din IP-adresse

 • Afbryderkontakt til kontinuerlig beskyttelse

 • Automatisk tilslutning til sikre forbindelser til enhver tid

 • Ingen logning eller sporing af din aktivitet

 • Kompatibilitet til flere enheder

 • 6 samtidige forbindelser med 1 konto

 • Direkte chatsupport døgnet rundt, alle ugens dage


Husk har du spørgsmål til hvordan BullGuard VPN kan beskytte dig privat eller i virksomheden, så er du meget velkommen til at skrive os på livechat eller mail.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.11 (El Capitan) eller nyere.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 5.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones eller iPads med Apple iOS 10 eller nyere.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 6 enheder

Varighed : 2 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]