CorelDRAW Essentials

Brugervenligt grafikprogram til både studerende og til hjemmebrug. Mange funktioner og et væld grafisk indhold og skabeloner følger med.
Regular price: 989.0000 DKK 989 In stock! Order now!
989 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

COREL CorelDRAW Essentials hjælper dig med at skabe grafiske design, illustrationer, layout på diverse medier, billedredigering, vektor-grafik og meget mere.

Kort sagt, så er COREL CorelDRAW Essentials på den ene side brugervenligt og på den anden side et professionelt værktøj.

Følgende moduler er tilstede i programmet:

Corel PHOTO-PAINT – billedbehandling
Corel PowerTRACE – Bitmap til til vektor tracing
Corel CAPTURE – Screen capture værktøjer
Corel CONNECT – værktøj til indholdssøgning

Derudover følgende dette indhold med til programmet:

- 1300 clipart og digitale billeder i høj kvalitet
- 100 gratis fotografier i high-resolution
- 125 skrifttyper
- 75 billedrammer
- over 100 professionelle skabeloner, certifikater, reklamer, visitkort. brevhoveder, plakater med mere
- kom-godt-igang guider
- træningsvideoer

Foretag design, lige som du har lyst til det, med CorelDRAW Essentials. Hvad enten du kun giver dig lidt af med design, eller har en aktuel ekspertise, kan du lade din enestående kreativitet komme til udtryk ved at gøre brug af de intuitive funktioner til grafisk design, illustration, sidelayout, webgrafik og fotoredigering.
Skab iøjnefaldende projekter med en mangfoldighed af indhold, indbefattet professionelt designede skabeloner, højkvalitetsfotos og clipart. Det er let at redigere fotos og designfiler, tegninger, flyers, annonceringer, forretningskort, logoer m.m. Herudover tilbyder denne nyeste version et nydesignet arbejdsområde til ubesværet brug, spritnye specialeffekter, undervisningsvideoer, Quick Start Guide og muligheden til at dele indhold med andre CorelDRAW-brugere. Der er alt, hvad du behøver, i én komplet programgruppe til grafisk design.


Altomfattende grafisk design

Skab alle former for grafik- og fotoprojekter med en vifte af intuitive og brugervenlige funktioner for designere på alle niveauer. Med funktioner til grafikdesign, vektorillustration, sporing, sidelayout og fotoredigering vil du være i besiddelse af alle de værktøjer, du behøver til at designe projekter ligesom en professionel.


Alsidige tegneværktøjer

Frembring originale og fængslende designs til udprintning, eller web med en stor værktøjskasse med redskaber til tekst, grafik, layout og redigering, som hjælper dig med at få arbejdet gjort på en hurtig og sikker måde. Hvad enten du designer rapporter, tegninger, flyers, eller logoer, sørger CorelDRAW for, at du er dækket ind.


Avanceret fotoredigering

Du kan forbedre og forskønne ethvert fotografi med de professionelle fotoredigeringsværktøjer og effekter, som er inkluderede i modulet Corel PHOTO-PAINT. Populære fotokunst-funktioner, så som retouchering og forbedring, skabelse af bitmap, digital maling og strømlinet web-eksport er blot et klik borte.


Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1

Platform: windows, Mac

Producent : Corel

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]