CorelDRAW Graphics Suite 2020

Denne udgave af CorelDRAW Graphics Suite 2020 er til afvikling på en Windows.
Regular price: 5399.0000 DKK 5399 In stock! Order now!
5.399 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

CorelDRAW Graphics Suite især værdsat for dets håndtering af vektorgrafik og billedredigering.
Yderligere er CorelDRAW Graphic Suite en samling af de mest interessante produkter, som er lanceret af Corel inden for denne genre – nemlig:

CorelDRAW
Corel Photo-Paint
Corel PowerTrace
Corel Connect
Corel Capture
*Corel Website Creator
PhotoZoom Pro
ConceptShare

Alt funktionaliteten i CorelDRAW Graphics Suite kan du tilgå via en klassisk og intuitiv brugerflade med funktioner, som letter billedredigering, design af webgrafik og skabelsen af et righoldigt og enestående indhold.

Coreldraw lever op til sit navn og popularitet ved at levere sammensat layoutstyring og grafiske effekter. Stilarter og farver er lette at skabe og anvende ved brug af hjælpeprogrammer, så som Style Sets og Color Harmonies. De overdådige skabeloner, skrifttyper og cliparts som indbefattes i CorelDRAW Graphics Suite er særdeles praktiske ved redigering af digitale højopløsnings-billeder.

Billeder kan justeres (position, rotation, skalering, størrelse, skråstilling, kontrast, forøgelse, klarhed og intensitet) og forskellige specialeffekter kan tilføjes (3D, sløring, kunstneriske anstrøg, farveændring, kreativitet, forvrængning, forøgelse af skarphed osv.).

Photo-Paint fuldender CorelDraw's funktionalitet ved at give dig mulighed for at gennemføre redigering af billedelementer på bitmap-billeder, mens Connect sætter dig i stand til at søge (på Fotolia, Flickr og iStockphoto) og administrere billeder, clipart og skrifttyper.

* BEMÆRK, at modulet "Corel Website Creator" skal installeres separat fra selve CorelDRAW Graphics Suite pakken. Du skal logge på din Corel-konto og herfra vil du have mulighed for at downloade og installere "Corel Website Creator" som separat program.

Antal licenser: 1

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ean: 0735163154788

Producent : Corel

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]