CorelDRAW Graphics Suite

CorelDRAW Graphics Suite er et komplet softwareprogram til redigering af billeder, vektor illustrationer, sidelayout, online web-grafik og oprettelse af hjemmesider.
Regular price: 4599.0000 DKK 4599 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
4.599,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Målgruppen er almindelige computerbrugere, professionelle designere og kunstnere. I denne målgruppe er CorelDRAW Graphics Suite især værdsat for dets håndtering af vektorgrafik og billedredigering.

Yderligere er CorelDRAW Graphic Suite en samling af de mest interessante produkter, som er lanceret af Corel inden for denne genre – nemlig:

CorelDRAW
Corel Photo-Paint
Corel PowerTrace
Corel Connect
Corel Capture
*Corel Website Creator
PhotoZoom Pro
ConceptShare

Alt funktionaliteten i CorelDRAW Graphics Suite kan du tilgå via en klassisk og intuitiv brugerflade med funktioner, som letter billedredigering, design af webgrafik og skabelsen af et righoldigt og enestående indhold.

Coreldraw lever op til sit navn og popularitet ved at levere sammensat layoutstyring og grafiske effekter. Stilarter og farver er lette at skabe og anvende ved brug af hjælpeprogrammer, så som Style Sets og Color Harmonies. De overdådige skabeloner, skrifttyper og cliparts som indbefattes i CorelDRAW Graphics Suite er særdeles praktiske ved redigering af digitale højopløsnings-billeder.

Billeder kan justeres (position, rotation, skalering, størrelse, skråstilling, kontrast, forøgelse, klarhed og intensitet) og forskellige specialeffekter kan tilføjes (3D, sløring, kunstneriske anstrøg, farveændring, kreativitet, forvrængning, forøgelse af skarphed osv.).

Photo-Paint fuldender CorelDraw's funktionalitet ved at give dig mulighed for at gennemføre redigering af billedelementer på bitmap-billeder, mens Connect sætter dig i stand til at søge (på Fotolia, Flickr og iStockphoto) og administrere billeder, clipart og skrifttyper.

* BEMÆRK, at modulet "Corel Website Creator" skal installeres separat fra selve CorelDRAW Graphics Suite pakken. Du skal logge på din Corel-konto og herfra vil du have mulighed for at downloade og installere "Corel Website Creator" som separat program.

Styresystem: Kræver Windows 7 eller bedre
Processor: Intel Core 2 Duo eller AMD Athlon 64
Hukommelse: 2 GB RAM
Harddisk: 1 GB
Skærm: 1280 x 768

ESDCDGS2018EU

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 PC

Varighed : Ubegrænset levetid

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producentnummer: ESDCDGS2018EU

Version: 2018

Producent : Corel

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]