Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

e-Gear.dk - Vi støtter op omkring miljøetNår du handler hos e-Gear.dk, så hjælper du med at støtte op omkring miljøet.

Eftersom at 99% af alle vores produkter udelukkende bliver sendt via e-mail er der en masse produktions- og logistiske områder vi vælger at skærer helt væk og netop disse områder er normalt områder, hvis funktioner kan belaste miljøet – f. eks så vil fysisk forsendelse af en pakke med produktet medfører forurening ved fragtmetoden.

Herunder har vi listet nogle af de vigtigste punkter som viser hvordan du er med til at passe på miljøet når du handler hos e-Gear.dk.

 

       Når du køber et stykke software hos e-Gear.dk har der ikke været produktion af kasser eller fysiske medier som CD eller DVD. Så alene i denne proces har vi at fjerne store produktionsomkostninger for miljøet som bla. kræver en masse strøm, energi og en masse andre unødvendige naturressourcer.

Du er altså med til at vælge en løsning som ikke bare er skånsom i fremstillingen, men ligeledes bedre for miljøet på langt sigt, da forurenende mellemled spares væk.

NB: Vi modtager ligeledes alle licensernøgler elektronisk fra vores leverandører indenfor EU. 


     

 


        

Eftersom at 99% af alle ordre bliver sendt elektronisk, kan vi reducere fordyrende mellemled og bryste os med at vi helt har fjernet den normale logistik og transport som man kender fra mange andre softwarevirksomheder og softwareforhandlere.

Hos e-Gear.dk siger vi nej tak, til store osende lastbiler, flyvemaskiner og lastbiler som skal transporterer pakker fra den ene ende af verden til den anden.

Vi forsøger altid at sende vores ordre indenfor 5-10 minutter medmindre at vi ikke har varen på lager, så kommer den indenfor de næste 24 timer.

Det er ikke kun nemt og hurtigt - Det er også bare lidt smartere, nå man tænker vores fælles ansvar overfor miljøet ind i ligningen.
   

 

 

          
       
Med stigende internethastigheder i alle hjem og ikke mindst en større forståelse for at det hele nu findes på internettet, så er menneskets kriterier ligeledes ændret sig.

1: Det skal gå hurtigt

2: Det skal være nemt

3: Det skal være "Billigere"

Nu siger vi så også at det skal være miljørigtigt og det kan måske også være medvirkende til, at du tænker over næste gang du handler dit software, for på den anden side så kan det være at du faktisk bestiller en lille kasse, som er blevet designet, trykt med en masse farver og smidt på et fly til Frankrig, hvorefter den er blevet læsset om til en lastbil og bliver kørt ud til et distributionscenter og derefter kørt ud med varevogn til din adresse.
Hvor ender den typisk?

Gør det hele lidt smartere - køb din software hos e-Gear.dk