Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

e-Gear.dk støtterHos e-Gear.dk har vi fokus på at støtte de foreninger, som vi mener er med til gøre en forskel om enten det måtte være indenfor sporten, sygedomsbekæmpelse eller bare foreninger som er med til gøre noget godt for andre mennesker.

Vi støtter følgende foreninger pt:

Korsør Slagelse Elite Håndbold

Korsør Slagelse Elitehåndbold har til formål at bringe kommune tilbage i toppen af dansk herrehåndbold, lokalområdet har en tradition for elitehåndbold på højeste niveau med blandt andet danske og internationale mesterskaber. Korsør Slagelse Elitehåndbold har taget det første skridt til at videreføre denne fantastiske tradition, den første støttepille til platformen der skal bringe herrehåndbold tilbage i den absolutte elite er allerede støbt i den indeværende sæson .

Med en direkte oprykning til 2 Div. Har det nyetablerede håndboldinitiativ, Korsør Slagelse Elitehåndbold stiftet af lokale erhvervsdrivende i Korsør og Slagelse, levet op til målsætning i deres 4 årige strategiplan.

Korsør Slagelse Elitehåndbold har også i indeværende sæson søsat sit ambitiøse talentudviklingsprojekt i samarbejde med Hashøj IF og Korsør Tårnborg HK, projektet har fået navnet Hashøj - Korsør - Slagelse Elitehåndbold ( HKSEH)

Målet er at Hashøj - Korsør - Slagelse Elitehåndbold udvikler og fastholder talenter på Vestsjælland således at det primært er spillere af ”egen” avl der dominerer divisionsholdet fremover.  HKS Elitehåndbold vil dermed, i tæt samarbejde med de lokale klubber, være grobund for udviklingen af de mange lokale talenter.

HKS Elitehåndbolds målsætning er i sæsonen 2014/15 at have 2 - U 18 og 1 - U 16 hold med i landets bedste herre ungdomsrækker og dermed større profilering af kommunens lokale ungdomshåndbold.

Korsør Slagelse Elitehåndbold har også i sæsonen 2013/2014 oprettet en erhvervsklub, der allerede tæller ca.60 medlemmer. Erhvervsklubben vil i samarbejde med sine medlemmer, samt nye, udnytte oprykningen til 2 Div. til at udbygge platformen der vil bringe kommune tilbage som medspiller i toppen af dansk herre håndbold.

Nuværende og kommende sponsorer kan således sammen med Korsør Slagelse Elitehåndbold og erhvervsklubben være med til at sikre, et af lokalområdets førende sportsbrand, håndbold, også i fremtiden er det væsentligste omdrejningspunkt for eksponeringen af såvel den enkelte sponsor som lokalområdet.