F-Secure Freedome VPN

Beskyt dit privatliv online og få adgang til blokeret indhold som film, serier og musik.
Regular price: 189.0000 DKK 189 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
189,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

F-Secure Freedome VPN skaber et virtuelt privat netværk på din computer, der sørger for at skjule din internetaktivitet for at undgå overvågning og online trusler. Du kan også bruge programmet til at opnå adgang til indhold på hjemmesider i udlandet, der normalt er forbeholdt udenlandske IP-adresser.


Hvad er en VPN?

Du har muligvis et antivirusprogram installeret på din computer og måske beskytter du endog din Android med sikkerhedsapps. Men hvad med den information, der strømmer ind og ud af dine udstyrsenheder? Nogle gange bliver vital information og data transmitteret klart og tydeligt, og som potentielt set kan opsnappes af tredjepart på f. eks et offentligt Wi-Fi netværk på en café, bibliotek eller undervisningsinstitution.

Med en VPN bliver din internettrafik krypteret for hackernes udspionerende øjne og ligeledes for andre snushaner som f. eks regeringsovervågning. Når F-Secure Freedome VPN er tilsluttet skaber programmet en sikker tunnel mellem din computer og den sikre server, der er leveret af VPN-tjenesten. Din IP-adresse er også skjult og lader dig kunne stryge afsted forbi alle typer af online sporhunde.

En VPN-tjeneste kan også anvendes til at lave narreri med din adresse og til at låse op for indhold, der er regionalt låst, så som BBC streaming og Netflix, Hulu, HBO og meget andet.

F-Secure Freedome VPN bibeholder samme kølige, blå farver og minimalistiske design, som installationsprogrammet. En central knap hjælper med at tilslutte og afbryde din forbindelse med Fredome VPN service. Den er flankeret af statistikker, der viser hvor stor del af din internettrafik, der er blevet beskyttet, hvor mange ondsindede hjemmesider, der er blevet blokeret og hvor mange forsøg på at spore din online aktivitet, der er blevet forpurret.


VPN-tjenesten

Din valgfri VPN server bliver vist under forbindelsesknappen og du kan klikke for at vælge mellem de 27 globalservere som indbefatter 8 i Nordamerika, 3 i Asien, 13 henover Europa og enkeltservere i Mexico City og Australien.


Hastighed og ydelse

Ifølge selve deres natur nedsætter VPN-tjenester internethastigheden og ydelsen. Der er ikke noget at gøre ved det, eftersom datatrafikken underkastes kryptering. Men F-Secure Freedome VPN klarer sig overraskende godt og nedsætter, ifølge vores håndfuld af test, meget lidt.

Med F-Secure Freedome VPN installeret som app på dine mobile enheder går du ikke på kompromis med sikkerhed og anonymitet - krypteringsteknologi i app'en sørger for, at alt din datatrafik og online aktivitet ikke kan overvågnes eller logges.

F-Secure Freedome VPN kan også bruges, hvis du ønsker at omgå eventuelle geografiske blokering som bla. er sat i værk på forskellige indholdssider på internettet. Derudover er F-Secure Freedome VPN på dansk og har et brugervenligt interface som er nemt at navigere rundt i.


Om F-Secure

F-Secure er en kompetent virksomhed på området for online sikkerhed og har basis i Finland. Udover Freedome VPN tilbyder F-SEcure et sort sortiment af sikkerhedsprodukter til private kunder såvel som til forretningskunder indbefattet antivirus, antispam og meget mere.

F-Secure Freedome VPN giver adgang til sikre servere i 16 lande indbefattet Hong Kong, Australien og USA, samt en række europæiske lande. Simultane tilslutninger fra forskellige enheder er tilladte i overensstemmelse med det valgte abonnement, som angivet ovenfor.


Sikkerhed og privatsfære

F-Secure anvender OpenVPN til sine Windows, Macintosh, iOS og Android klienter skønt det tager en del søgen at finde ud af dette – den relevante sektion i vidensbasen undlader at nævne det. Krypteringen er AES-128 for data med SHA-1 til databekræftelse og 2848-bit RSA til handshaking.

F-Seure fører ingen personligt identificerbar data om brugere, eller deres aktiviteter og er ikke underkastet EU Data Retention love. Brug af BitTorrent er tilladt på nogle servere, men bliver automatisk blokeret på andre – indbefattet UK, Nederlandene og Singapore. Det er vigtigt for os at oplyse, at alt brug af disse torrent-tjenester er på eget ansvar og ikke anbefalet af os.

iOS app'en til F-Secure Freedome anvender imidlertid IpsecAES-128 til datakryptering, AES-256 til kodeudveksling og SHA-1 til databekræftelse.


F-Secure VPN klienten

At gøre brug af F-Secure Freedome Windows-klienten er en strålende oplevelse fra start til slut. Fra det øjeblik du starter installationen bliver du præsenteret for et brugervenligt og attraktivt interface med et professionelt udseende, der er let at bruge og som fungerer ganske udmærket.

Hovedskærmen har en stor tast til aktivering og deaktivering af din VPN-forbindelse med en oversigt over den tid, der er tilbage af brugerens abonnement, så vel som en vis yderligere information og der er en stor, venlig tast, som kan fortælle dig hvilket land, du etablerer forbindelse med. Ved at trykke på denne kommer der en smuk, elegant menu frem med mulige lokaliteter – komplet med drejende globusanimation, når du skifter til et nyt land.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Platform: Android, iOS

Ean: 6430052572127

Version: 2019 - 3 enheder

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]