F-Secure Internet Security 2019

Programmet yder en effektiv beskyttelse imod virus og malware, samt moduler til sikker surfing, netbank og sociale medier.
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
299,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

F-Secure Internet Security besidder en prisvindende beskyttelse, der lader dig kunne anvende din computer til at surfe på internettet, handle ind online og foretage online bankforretninger uden du skal bekymre dig om at dine aktiviteter bliver udsat for misbrug. F-Secure Internet Security beskytter dig og din computer automatisk i mod malware, hackere og identitetstyveri.

Programmet er meget hurtig at installere, nemt at bruge og nedsætter ikke hastigheden på din computer. Når du installerer F-Secure Internet Security renses den din computer også for sløvende elementer, således at du øjeblikkeligt får forbedret ydelse.

Du kan også vælge at installere modulet F-Secure Search, som filtrerer dine online søgeresultater for at garantere din privatsfære og din sikkerhed imod falske hjemmeside. Med denne version af F-Secure Internet Security kan du beskytte op til 3 computere i din husstand i 12 måneder.

FCIPUP1N003D8

Sprog: Dansk (alle sprog muligt)

Antal licenser: Til 3 PC

Varighed : 12 måneder

Platform: Microsoft Windows - alle versioner

Ean: 6430012420963

Producentnummer: FCIPOB1N003G1

Version: 2019

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]