F-Secure SAFE

Med F-Secure SAFE sikrer dine enheder imod malware, spam, online reklamer og meget mere.
Regular price: 699.0000 DKK 699 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
699,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

699,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Denne udgave af F-Secure SAFE kan installeres på op til 10 separate enheder. Licensperioden er 12 måneder eller som tilkøb på i alt 24 måneder.

Helt konkret så indeholder F-Secure SAFE følgende sikkerhedsmoduler:

Antivirus
Antimalware
Antiphishing
Antispyware
Antispam
Forældrekontrol
Antityveri (mobile enheder)
Opkaldsfiltrering
SMS-filtrering
Browser-beskyttelse
Identitets-beskyttelse
Sikker netbank og online shopping


Nyttige funktioner F-Secure SAFE

Softwaren overvåger din aktivitet, så du slipper for at modtage pop-ups når du fx bruger din enhed til spil, eller anvender fuld skærm. På den måde bliver du ikke forstyrret mens du er i gang med andre vigtige ting.

F-Secure SAFE giver dig mulighed for, at aktivere en børnesikring, så du kan begrænse og overvåge dine børns aktivitet på internettet og derved lade dem bruge internettet på en sikker og ansvarsfuld måde.

Programmet indeholder opkaldsfiltrering og SMS-filtrering så du slipper for at blive kontaktet af folk, som blot har til intention at få fat i dine personlige data, eller få adgang til din smartphone.

Softwareprogrammet beskytter dig mod malware, og phishing-websider. Dertil sikrer det dig også i mod hackere, som prøver at få adgang til dine personlige data som fx dine adgangskoder eller kreditkortoplysninger. Softwaren giver dig på mobile enheder mulighed for, at aktiverer en tyverisikringsfunktion som går ind og låser din enhed, og giver dig en mulighed for at blive advaret hvis nogle forsørger at hacke sig ind på dine apps og få adgang til dine personlige oplysninger.

Via en portal som er specielt lavet til programmet, kan du holde øje med dine enheder og geninstallere eller fjerne dem. Ved køb af mere end én licens, er det også herinde du får mulighed for, at holde styr på hvor mange du har anvendt, og hvor mange du har tilbage. Tyverisikringens funktioner skal også styres fra denne enhed, hvis din enhed pludselig skulle blive stjålet eller tabt.  Programmet går ikke ind og påvirker din computers ydeevne.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Version: 2019 - 10 enheder

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]