F-Secure Total Security and Privacy

Ultimativ sikkerhedsløsning med antivirus, antispam, VPN, firewall og meget mere til Windows, Mac og Android
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
399,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

399,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Med F-Secure Total Security and Privacy (på dansk F-Secure Total Sikkerhed og Privatsfære) får du F-Secure SAFE, som sikrer din online tilstedeværelse og F-Secure Freedome VPN, som bevarer din privatsfære anonym.

Du er kun nogle få skridt fra at fuldstændig få sikret din online adfærd og privatsfære. Lad dit online liv forblive beskyttet og usporbar med F-Secure. I disse tider er vi konstant tilknyttet internettet. Vi er hele tiden forbundet med vores familie og venner – vi foretager vores bankforretninger og indkøb online og stiller søgemaskiner spørgsmål, som vi ikke ville stille nogen andre.

Med denne mængde af personlig og følsom data bruger vi hver dag vores smartphones, tablets og computere til at opnå vores mål og løse vores opgaver – derfor er det vigtigt at stille sig spørgsmålet, om jeg er sikret imod misbrug i fald denne data aflures?

Det er vigtigt at holde alle vores computere og enheder beskyttede og vores følsomme oplysninger private. F-Secure Total Security and Privacy tilbyder en fuldstændig beskyttelse af din online sikkerhed og privatsfære, så du ikke skal bekymre dig om misbrug.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1,2 BB harddiskplads


Minimum styresystem: Mac OS X 10.10 (Yosemite) og alle nyere udgaver

- Intel processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 250 MB harddiskplads


Minimum styresystem: Android 4.0 og nyere

Minimum styresystem: iOS 6.0 og nyere

Minimum styresystem: Windows Phone 8.0 og nyere

Sprog: Dansk (andre sprog muligt)

Antal licenser: 3 enheder

Varighed : 12 måneder

Ean: 6430052573667

Producentnummer: FCFTBR1N003D7

Version: 2019

Producent : F-Secure

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]