G Data Internet Security

G Data er tysk effektivitet i kampen mod virus og malware.
Regular price: 169.0000 DKK 169 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
169,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

G Data er et antivirusprogram som gør din PC mere sikker, idet den beskytter den mod malware, cyberangreb og onlinetrusler.

Den samler i én pakke en antivirus, kombineret med firewallstyring, antispam og forældrekontrol og leverer alle de væsentlige ting, som enhver sikkerhedsløsning vil kunne underholde med for at kunne appellere til hjemmebrugere, så vel som til små og mellemstore virksomheder.

Produktet indlejrer G Datas patentteknologi, CloseGap, som er kombineret med en lokal virusscanner, der producerer en hybrid opbygning, som hurtigt afværger malware. Den adskiller sig fra traditionelle antivirusløsninger ved at yde en kortere tidsrespons mellem det øjeblik, hvor en trussel forsøger at bryde ind i dit system og tilgængeligheden af en virussignatur, som kan ordne sikkerhedsbruddet.

Sprog: Engelsk, Tysk

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Ean: 4018931180216

Version: 2019

Producent : G Data

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]