Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Gratis Adobe Photoshop Action

DKK 0
Hvis du har photoshop installeret, så kan du bruge actions til at forbedre dine billeder endnu mere!
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!
 

Actions i photoshop er fantastisk!

Via vores smarbejdspartner PresetPro kan du få adgang til et hav af Photoshop Actions - helt gratis.

Photoshop Actions er muligvis et af de bedste værktøjer, som du sikkert ikke drager fordel af. En Photoshop-Action er simpelthen en række af automatiseret handlinger, der bliver gjort på et billede i redigeringsprocessen, som du kan gemme og bruge gentagne gange. Handlinger kan være gode til batchredigering, gemme bulkfiler og faktisk enhver proces, der kunne laves hurtigere ved at optage og gentage.


Når du klikker på den grønne knap øverst på siden, kan du læse mere om de "Actions" som PresetPro tilbyder og hvad den enkelte action gør. Så det er kun fantasien som sætter sine begrænsninger.
 


Derefter skal du klikke på "Start download now" som du ser det herunder:Se her hvordan du installerer Adobe Photoshop Actions
Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]