Thor Foresight Home

Heimdal Security Pro er et supplement til dit nuværende antivirusprogram og vil beskytte dig imod alle de trusler og angreb som ligger udenfor antivirusprogrammets område.
Regular price: 49.0000 DKK 49 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
49,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

49,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Heimdal Security Pro er udviklet af et dansk firma som yder direkte support til alle deres kunder.

Her er en oversigt over egenskaberne og funktionerne i Heimdal Security Pro:

- Alle essentielle og væsentlige applikationer på din computer bliver opdateret automatisk og lydløst. Det inkluderer bla. Java, Skype, QuickTime, Adobe Reader osv.

- Alt datatrafik til og fra din computer bliver analyseret og hvis personlig eller følsomme oplysninger forsøges afsendt til en ondsindet server, computer eller netværk bliver det blokeret.

- Din datatrafik bliver også analyseret for kodeord, pinkoder til dine kreditkort og lignende personfølsomme oplysninger, så de ikke bliver videregivet til tredjepart.

- Sørger for at din computer ikke kommunikerer med andre ondsindede computere, servere eller netværk som potentielt kan sprede virus og malware infektioner.

- Hvis en hacker forsøger at kompromittere den sikkerhed som Heimdal Security Pro yder, så vil programmet automatisk tvinge din computer til at gå offline for at afbryde angrebet.

- Tjekker de hjemmesider som du besøger og blokerer adgangen til falske hjemmesider som f. eks anvender phishing-metoder til at stjæle personlige oplysninger.

- Med en adfærds-baseret teknologi scannes din computers hukommelse og internettrafik for tegn på malware og trusler som endnu ikke er kortlagt, baseret på deres adfærd i systemet.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 4 enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producent : Heimdal

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]