Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Heimdal Threat Prevention Home

Heimdal Security Pro er et Dansk udviklet sikkerhedssystem som leverer et eksta lag til din nuværende sikkerhedsløsning med fokus på online transaktioner m.m.

Regular price: 79.0000 DKK In stock! Order now!
79 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge hvor længe en abonnementsperiode du ønsker på dit produkt samt hvor mange antal installationer det skal dække.

* Påkrævede felter

79 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

Det som Heimdal Security Pro i store træk hjælper dig med er, at programmet udfører et stort antal handlinger vedrørende sikkerhed for dig, helt automatisk. 

Der er to overskyggende fordele ved Heimdal Security Pro, nemlig: 1. Alle sikkerhedsopdatering klares automatisk, så du er fri for at bruge din dyrebare tid på det. 2. Sikkerhedshuller eller brister i dit systems sikkerhed bliver spottet med det samme, så du ikke står i en ubehagelig situation, hvor f. eks et malware angreb allerede er indtruffet.


Her er en oversigt over egenskaberne og funktionerne i Heimdal Security Pro: 

- Alle essentielle og væsentlige applikationer på din computer bliver opdateret automatisk og lydløst. Det inkluderer bla. Java, Skype, QuickTime, Adobe Reader osv.

- Alt datatrafik til og fra din computer bliver analyseret og hvis personlig eller følsomme oplysninger forsøges afsendt til en ondsindet server, computer eller netværk bliver det blokeret.

- Din datatrafik bliver også analyseret for kodeord, pinkoder til dine kreditkort og lignende personfølsomme oplysninger, så de ikke bliver videregivet til tredjepart.

- Sørger for at din computer ikke kommunikerer med andre ondsindede computere, servere eller netværk som potentielt kan sprede virus og malware infektioner.

- Hvis en hacker forsøger at kompromittere den sikkerhed som Heimdal Security Pro yder, så vil programmet automatisk tvinge din computer til at gå offline for at afbryde angrebet.

- Tjekker de hjemmesider som du besøger og blokerer adgangen til falske hjemmesider som f. eks anvender phishing-metoder til at stjæle personlige oplysninger.

- Med en adfærds-baseret teknologi scannes din computers hukommelse og internettrafik for tegn på malware og trusler som endnu ikke er kortlagt, baseret på deres adfærd i systemet.

Som sagt er udviklerne bag Heimdal er selv verdensmestre i hacking! De ved derfor, hvordan din PC´er skal holdes sikker.


Windows:
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 til 4 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows

Producent : Heimdal

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]