Installationshjælp

Ønsker du hjælp til installationen af dit nye softwareprogram på din computer? Vi tilbyder vores installationshjælp, hvor vi via fjernstyring hjælper med installationen af dit softwareprogram.
Regular price: 169.0000 DKK 0 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.

Special Price 0,00 DKK

Vejl,; Normalpris: 169,00 DKK

Inkl Moms

Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Ved køb af denne installationshjælp kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt, hvor vi ringe dig op på telefonen og påbegynder en fjernstyring af din computer (Windows eller Mac) og installere dit nye softwareprogram for dig.
 

Vores installationshjælp indeholder følgende:
 
+ Afinstallation af eventuelt nuværende softwareprogram først

+ Installation af det købte softwareprogram
 
 
Følgende dækkes ikke af vores installationshjælp:
 
- installation af styresystemer som Windows XP, Windows 7, Windows 8 og Windows 10 (vi kan ikke fjernstyre installationen uden adgang til internettet)

- installation af softwareprogrammer som ikke er købt på e-Gear.dk, da vi ikke kan garantere en fyldestgørende installation af softwareprogrammer som vi ikke er specialister i

Fjernlager leveres indenfor 3-5 hverdage

Sprog: Dansk

Platform: Windows, Mac

Producent : Support

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]