HMA! Pro VPN

Denne VPN-løsning krypterer den data du anvender online og sikrer dig maksimal anonymitet.
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
399,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

For at forstå hvordan HMA! Pro VPN fungerer som VPN-løsning, så kan man sammenligne det med at du oprettet en postbox-adresse på internettet - det er derrmed en adresse (rent teknisk en IP-adresse) som ingen kan spore tilbage til dig og din computer.

Så når du klikker ind på en hjemmeside udleveres ikke din rigtige IP-adresse, men en IP-adresse fra HMA! Pro VPN.

Den hjemmeside du besøger udleverer nu data til den IP-adresse som HMA! Pro VPN har anvist, og HMA! Pro VPN sender dataen videre til dig og din computer - krypteret og sikkert.

Resultatet er, at du og din computer ser ud til at være placeret der hvor den server som HMA! Pro VPN anvender er placeret - vælger du f.eks. en server i USA, så kan du faktisk tilgå hjemmeside som kun brugere med amerikanske IP-adresser har adgang til.

En stor sidegevinst er, at hackere ikke kan spore din online aktivitet tilbage til din rigtige IP-adresse og computer. Samtidigt kan statslige institutioner og private firmaer ikke stjæle din personfølsomme oplysninger og misbruge dem imod dig.

Rent teknisk, så består netværket hos HMA! Pro VPN af 840 VPN-servere på 280 forskellige geografiske placering i 190 lande verden over.

Sprog: Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk, Tyrkisk

Antal licenser: ubegrænset antal enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Macintosh, Android, iOS, Linux

Version: - 1 år / ubegrænset enheder

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]