Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

BullGuard VPN - 6 enheder i 1 + 1 år gratis + BullGuard Internet Security til 3 enheder i 2 år gratis

Få den ultimative beskyttelse med vores Marts kampagne på Bullguard VPN inkl 1 år gratis. Derudover er vi i gave humor og smider en gratis BullGuard Internet Security - 3 enheder oveni pakken helt gratis i 2 år.
Regular price: 1468.0000 DKK 799.0000
 
Få den ultimative beskyttelse med vores Marts kampagne på Bullguard VPN inkl 1 år gratis. Derudover er vi i gave humor og smider en gratis BullGuard Internet Security - 3 enheder oveni pakken helt gratis.

I samarbejde med BullGuard har vi lavet denne ultimative sikkerhedspakke hvor du både får VPN og beskyttelse i en samlet pakke.

BullGuard VPN til 6 enheder i 1 år + 1 år gratis


BullGuard VPN er perfekt til dig privat eller som erhverv. Til dig som ønsker at beskytte dig på ferien. BullGuard VPN beskytter dig, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, uanset om det er i et indkøbscenter, i en lufthavn eller på et hotel eller endda en vens hjemmenetværk – fordi du aldrig ved, hvornår disse Wi-Fi-netværk er blevet kompromitteret. så du ikke kan blive hakket på hotellets wifi forbindelse.


BullGuard VPN krypterer dine data og holder dem beskyttet mod hackere, snushaner og kriminelle
• Du kan få adgang til apps og websteder fuldstændig anonymt
• Få adgang til blokerede websteder, eller omgå internetfiltre
• Du kan få sikker adgang til dine vigtige data fra skyen
• Del dine filer på sikker vis


BullGuard Internet Security Multi-device til 3 enheder i 2 år - Gratis

BullGuard Internet Security Multi-Device er perfekt til dig som ønsker at beskytte op til 3 enheder i husstanden. Du kan med denne udgave både beskytte PC - MAC - IOS eller ANDROID enheder.

Og den får du med når du bestiller denne løsning.

Operativsystemer
Windows® 10, 8.1, 8, 7
Mac OS X 10.11 eller nyere
iOS 10 eller nyere
Android-tablets og -telefoner, Android 5.0 og nyere

Tekniske krav
WINDOWS:
.NET 4.5.2 eller nyere
50 MB ledig plads
Aktiv internetforbindelseMAC:
150 MB ledig plads
Aktiv internetforbindelse

Sprog
Bullguard VPN er tilgængelig på følgende sprog: engelsk, tysk, dansk, fransk, hollandsk, spansk.

Systemkrav

Minimum styresystem: Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-hukommelse
- 200 MB harddiskplads

Producentnummer: KAM-B-VPN-B-IS-GRATIS-MARTS

Producent : BullGuard

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]